Φωτεινή Αθερίδου: O μικρός Θοδωρής μεγάλωσε και απολαμβάνουν παιχνίδια στην άμμο

Η γλυκιά ανάρτηση της ηθοποιού από την παραλία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Φωτεινή Αθερίδου: O μικρός Θοδωρής μεγάλωσε και απολαμβάνουν παιχνίδια στην άμμο

Τη Φωτεινή Αθερίδου την αγάπησε το κοινό κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», ενώ είναι και κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη. Τα τελευταία τρία χρόνια σπάνια τη βλέπουμε στα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα καθώς απολαμβάνει πλήρως το ρόλο της μητέρας, εκδηλώνοντας την αγάπη της στον μοναχογιό της, ο οποίος φέρει το όνομα του παππού.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στον “Τηλεθεατή” « η μητρότητα έρχεται και σε ταρακουνά πολύ. Σε ξεβολεύει. Ό,τι ήμουν ως άνθρωπος πριν, που είχε να κάνει με την ανεμελιά, έχοντας κέντρο μόνο εμένα, όλα έχουν μετακινηθεί. Και φυσικά ο μικρός Θοδωρής έχει γίνει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της αφού, είναι πολύ συχνές και οι τρυφερές αναρτήσεις της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram(δείτε την ξεκαρδιστική ανάρτηση με τον Θοδωρή jr).

Η φωτογραφία και η λεζάντα της Αθερίδου από την παραλία παρέα με σύζυγο και γιο

Τώρα λοιπόν που καλοκαίριασε η όμορφη οικογένεια βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο της προκειμένου να δροσιστούν από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και να χαρεί ο μικρός Θοδωρής το παιχνίδι σε θάλασσα και άμμο. Μάλιστα η περήφανη μαμά Φωτεινή ανέβασε και story μια φωτογραφία που απεικονίζει τους τρεις τους σε μια ξαπλώστρα με λεζάντα «Τα παπάκια στη σειρά».

Η ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου από την παράλια

Το μοντέρνο σπίτι της οικογένειας - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Πέρα από μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, η Φωτεινή Αθερίδου διαθέτει και ένα πολύ όμορφο και μοντέρνο σπίτι. Μάλιστα ως λάτρης των social media, μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Στις αναρτήσεις της, μας συστήνει τον γιο της, τους φίλους της και μας «καλωσορίζει» στο μοντέρνο σπίτι της, που διαμένει με τον σύντροφό της και το παιδί τους.

Το σπίτι της είναι διακοσμημένο με αρκετά «τολμηρά» κομμάτια, που του δίνουν μια πιο μοντέρνα χροιά. Σίγουρα αυτό το σπίτι συνάδει με την προσωπικότητα της νεαρής ηθοποιού και αν έπρεπε να του βάζουμε ένα τίτλο θα γράφαμε με σιγουριά πως είναι το μέρος, όπου το κλασσικό συναντήθηκε με τα σωστές χρωματικές αποχρώσεις.