Για πρώτη φορά μπαμπάς! - Ο Νίκος Απέργης αποκάλυψε τα γεννητούρια για την οικογένειά του

Η απίστευτη ιστορία γνωριμίας με τη γυναίκα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Για πρώτη φορά μπαμπάς! - Ο Νίκος Απέργης αποκάλυψε τα γεννητούρια για την οικογένειά του

Ο Νίκος Απέργης είναι ένας πολύ αγαπητός τραγουδιστής, που έχει χαρίσει πολύ όμορφες ερμηνείες στο κοινό με τα τραγούδια του και την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του. Μπορεί η αρχή της καριέρας του να ήταν δύσκολη και να δέχτηκε bullying για τα κιλά του, όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και μέσα από τις δηλώσεις του, που είδαμε τη Δευτέρα 13/6 στο Μega Καλημέρα έγινε γνωστό πως βρίσκεται στην ομορφότερη περίοδο της ζωής του μιας και έγινε πατέρας. Η απόκτηση του πρώτου παιδιού είναι κάτι που τον ξετρελαίνει και μαζί με την ιδιαίτερη ιστορία γνωριμίας με τη γυναίκα του, μοιράστηκε όλα τα συναισθήματά του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Απέργη για την απόκτηση του πρώτου του παιδιού

«Η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε “κλικ” κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό. Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς».

Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο Νίκο Απέργη

Από πολύ νωρίς εκδήλωσε στους γονείς του το ενδιαφέρον του για τη μουσική, γι’ αυτό σε ηλικία 7 ετών τον γράφουν πιάνο στο ωδείο Αργυρούπολης.

Σε ηλικία 12 ετών αρχίζει μαθήματα με δάσκαλο και για μπουζούκι ενώ παράλληλα παρακολουθεί και μαθήματα κιθάρας. Σε ηλικία 14 ετών συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια ενώ δημιουργεί ένα ερασιτεχνικό γκρουπάκι με φίλους και παίζουν σε διάφορες σχολικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Στα 17 ξεκινάει και μαθήματα φωνητικής με την Julie Massino για δύο χρόνια και έπειτα με την Ελπίδα Αμίτση, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Στη Δευτέρα λυκείου παίρνει μέρος στους Πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες έντεχνου τραγουδιού όπου παίρνει μία απ’ τις πρώτες θέσεις. Παρ’ όλο που υπήρξε πολύ καλός μαθητής και πέρασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών τον κερδίζει το τραγούδι και η μουσική κι έτσι σε ηλικία 19 ετών ξεκινάει την επαγγελματική του ενασχόληση με το τραγούδι.

Νίκος Απέργης

Εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί ‘LE PLAISIR’ στην Εκάλη σε νεανικό σχήμα ενώ απ’ την επόμενη σεζόν εμφανίζεται σε μεγάλα μαγαζιά δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Έλλη Κοκκίνου, Γιώργος Τσαλίκης, Ανδρέας Στάμος, Χρύσπα, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πέτρος Ίμβριος, Καλομοίρα κ.α. Επίσης συμμετέχει στην περιοδεία του Χρήστου Δάντη και της Έλλης Κοκκίνου σε Αμερική και Αυστραλία. Το Φεβρουάριο του 2006 παίρνει μέρος στο τηλεοπτικό show ‘DREAM SHOW 1’ όπου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τεσσερισήμισι μηνών και αποσπά άριστες κριτικές.