Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Χλιδάτο με τεράστια πισίνα και θέα θάλασσα το σπίτι τους στην Μύκονο

Θα το ζηλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Χλιδάτο με τεράστια πισίνα και θέα θάλασσα το σπίτι τους στην Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης όταν είναι ελεύθεροι από επαγγελματικές υποχρεώσεις αναχωρούν για την Μύκονο, το νησί των ανέμων. Λατρεύουν να φεύγουν από την Αθήνα για λίγες ημέρες, απολαμβάνοντας την ηρεμία και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες τη θάλασσα.

Στο νησί έχουν το δικό τους σπίτι για αυτό άλλωστε πηγαίνουν πιο συχνά. Μάλιστα, το σπίτι είναι αξιοζήλευτο, αφού μοιάζει με πεντάστερο ξενοδοχείο και έχει όλα τα κομφόρ.

Φωτογραφίες από το σπίτι Νομικού - Θεοδωρίδη στην Μύκονο

Η θέα από την αυλή τους είναι μοναδική, αφού βλέπει θάλασσα και γενικά όλο σχεδόν το νησί. Επίσης, το σπίτι διαθέτει τεράστια πισίνα.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει στη Μύκονο αναμένεται να γίνει και η διπλή βάφτιση των παιδιών τους.

Πόσα χρόνια είναι μαζί το ζευγάρι

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η 10/6 μέρα για την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη καθώς έχουν επέτειο και γιορτάζουν 5 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της ελληνικής σόουμπιζ και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με δύο παιδάκια.

Η Δούκισσα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της. Με αφορμή λοιπόν την σημερινή μέρα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία και συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Χρόνια μας πολλά μωρό μου ❤️ 5 χρόνια η γυναίκα σου, για πάντα το κορίτσι σου #happyanniversary #myman #family #inlove», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined