«Πριν βγω στη σκηνή...» - Το επικό περιστατικό που αποκάλυψε ο Δήμος Αναστασιάδης

«Είχα ένα φίλο γκαντέμη..»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πριν βγω στη σκηνή...» - Το επικό περιστατικό που αποκάλυψε ο  Δήμος Αναστασιάδης

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, η οποία προβλήθηκε την Δευτέρα 13/6. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γκαντεμιά, πώς βιώνει την πατρότητα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια στη γιαγιά του και τον παππού του.

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη για την γκαντεμιά και την πατρότητα

«Είχα ένα φίλο γκαντέμη, ήταν πολύ αγαπημένος μου. Του απαγόρευα να έρθει να με δει να τραγουδάω. Όταν εμφανίστηκε έκλεισε το μικρόφωνο ξαφνικά, έπεσα κάτω, έπεσε και το μικρόφωνο. Πιστεύω στην γκαντεμιά. Πριν βγω στη σκηνή σταυροκοπιέμαι, κάνω δύο στροφές, τρεις πιρουέτες, παίρνω τη μαμά μου τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Μιλώντας για το πώς βιώνει την πατρότητα, ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε: «Σαν μπαμπάς (δείτε εδώ τις αναρτήσεις του ξετρελαμένου μπαμπά) ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που δίνεις στο παιδί, ποτέ δεν είναι αρκετό. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, με πολλά ταξίδια, πολλές πρόβες, πίεση. Ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που δίνεις στο παιδί».

Ο Δήμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στην γιαγιά του και τον παππού του: «Η γιαγιά μου και ο παππούς μου ήταν πολύ καλοί τραγουδιστές, όχι επαγγελματίες, αλλά τους θυμάμαι να τραγουδούν συνέχεια. Έχω γράψει ένα τραγούδι για τη γιαγιά και τον παππού και τραγουδάει η γιαγιά έναν αμανέ. Όταν κυκλοφόρησε η γιαγιά είχε Αλτσχάιμερ και ο παππούς πέθανε, δεν πρόλαβε να το ακούσει».

Όσα αποκάλυψε ο Δήμος Αναστασιάδης για προβληματικές συνεργασίες του

Μία αρκετά ειλικρινή και ουσιαστική συνέντευξη είχε το πρωί της Τετάρτης 1/6 ο Δήμος Αναστασιάδης, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μίλησε με αφορμή με το νέο του τραγούδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Ο πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης, αναφέρθηκε για τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν, τις κακές και τις καλές, αλλά και το πως άλλαξε η ζωή του από τότε που έγινε πατέρας μιας και όπως βλέπουμε από αναρτήσεις είναι ξετρελαμένος με το γιο του.

Σχετικά με τις συνεργασίες του ο τραγουδιστής αποκάλυψε «Είχα αρκετές προβληματικές συνεργασίες και τις αντιμετώπισα με χιούμορ. Υπάρχει ένα όριο. Όταν αυτό ξεπερνιέται και φτάνει σε ηθικά ζητήματα, εκεί σίγουρα μπορώ να πω ότι θα αποχωρήσω. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα».