«Με αδίκησε που δεν είπα το ναι στις Άγριες Μέλισσες» - Ο Νούσιας ξεκαθαρίζει για την πρόταση της σειράς του ΑΝΤ1

Το παρασκήνιο πίσω από την άρνησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με αδίκησε που δεν είπα το ναι στις Άγριες Μέλισσες» - Ο Νούσιας ξεκαθαρίζει για την πρόταση της σειράς του ΑΝΤ1

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/6) ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να πει «όχι» στις Άγριες Μέλισσες, ξεκαθαρίζοντας πως όπως αποδείχθηκε έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, συμμετείχε στα πρώτα επεισόδια του Σασμού ενσαρκώνοντας τον Στεφανή με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει μετανιώσει που δεν δέχθηκε την πρόταση που είχε από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος άλλωστε σε προηγούμενες δηλώσεις του δεν είχε κρύψει πως ζήλεψε τις Άγριες Μέλισσες βλέποντας το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Νούσια για τις Άγριες Μέλισσες

«Οι Άγριες Μέλισσες νομίζω πως έφεραν ένα σοβαρό άνοιγμα ξανά στην τηλεόραση και στην δραματουργία με μια ποιότητα εξαιρετική το οποίο και κρίθηκε από το αποτέλεσμα. Εγώ φοβόμουν αυτό το τέσσερις μέρες την εβδομάδα γιατί έλεγα πως θα ανταπεξέλθω με ένα κείμενο που θα τρέχει.

Φανταζόμουν ένα πλατό το οποίο θα είναι ανελέητο και δεν είχα συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς. Βέβαια, πάλι κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ιστορία δικαίωσε στο κοινό τις Άγριες Μέλισσες αλλά εμένα με αδίκησε που δεν είπα το ναι γιατί ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νούσιας.

Ποια είναι η σύζυγος του Τάσου Νούσια

Ο Τάσος Νούσιας είναι αεικίνητος, πολυπράγμων και παθιασμένος με τη δουλειά του. Το ταλέντο του αλλά και η φυσιογνωμία του δεν περνούν απαρατήρητα και αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Στις επιτυχημένες τους δουλειές έρχεται να προστεθεί και ο ρόλος του «Στεφανή Σταματάκη» τον οποίο υποδύθηκε στη σειρά «Σασμός».

Ο ηθοποιός, δεν δηλώνει ερωτευμένος μόνο με την δουλειά του, αλλά και με την επί 15 χρόνια σύντροφό του, Marlene Kaminsky.

Η Marlene Kaminsky, είναι η ταλαντούχα σύζυγος του Τάσου Νούσια -Γερμανίδα σκηνοθέτης και συγγραφέας. Είναι Γερμανίδα, γεννημένη στη Τζαμάικα, μεγαλωμένη κοντά στη Στουτγκάρδη και έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο της Ζυρίχης και το Young Vic του Λονδίνου.

Τάσος Νούσιας σύζυγος

Έχουν επιλέξει να μην παντρευτούν. Θέλουν να αφήσουν, όπως λέει ο ηθοποιός, ένα πάρτι για το τέλος, ένα ανοιχτό ραντεβού που δεν ξέρουν πότε και πως θα γίνει.

Μιλώντας, επίσης, στο παρελθόν για την σύντροφό του παραδέχθηκε πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

"Η κόρη μου είναι προϊόν δυο ερωτευμένων ανθρώπων και η γυναίκα μου είναι συνθήκη έρωτα. Και παλαιότερα, πριν την γνωρίσω, έζησα πολύ μεγάλες στιγμές. Είμαστε γύρω στα 14-15 χρόνια μαζί. Άνδρας χωρίς παρελθόν δεν υπάρχει αρκεί να έχει και μέλλον. Ναι, είμαι και άντρας με πάθη. Δεν είναι κάτι που αλλάζει αυτό. Μπορεί να κοιμάται κατά περιόδους και να μετατοπίζεται αλλά νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν να παλέψουν με αυτό, να παλέψουν ή να το απολαύσουν. Θετικό ή αρνητικό, δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει, αυτό το άλογο πάθος. Κάτι σαν την βαρύτητα."