Survivor: ''Κόλαφος'' οι αποκαλύψεις του Κατσούλη και της Ρουμελιώτη για τις ερωτικές στιγμές στο παιχνίδι

«Δεν είχαμε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: ''Κόλαφος'' οι αποκαλύψεις του Κατσούλη και της Ρουμελιώτη για τις ερωτικές στιγμές στο παιχνίδι

To πρωί της Δευτέρας 14/6 είδαμε καλεσμένους στο Super Κατερίνα τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολιάζοντας διάφορα θέματα με την παρέα του πάνελ. Φυσικά και δεν μπόρεσαν να μην αναφερθούν στο Survivor, που τους έφερε εν τέλει πιο κοντά.

Οι πρώην παίκτες και ειδικά ο Σάκης έχουν σχολιάσει πολύ συγκεκριμένα το επίμαχο ζευγάρι, που είδαμε στο φετινό παιχνίδι μιας και εκείνοι είναι μαζί στη ζωή. Αυτό, που ξεκαθάρισαν και οι δύο για άλλη μια φορά είναι πως ήταν κοντά στην καλύβα αλλά δεν είχαν εκδηλωθεί περαιτέρω μεταξύ τους, καταρρίπτοντας έτσι κάθε υποψία πως έστω είχαν φιληθεί.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για τη σχέση του με την Ρουμελιώτη μέσα στο Survivor 4

«Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι βλέπαμε ερωτικά ο ένας τον άλλο μέσα στο παιχνίδι», ξεκαθάρισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο το οποίο δεν θέλαμε να χαλάσουμε γιατί μπορεί να ερχόμασταν πιο κοντά, να φαινόταν κάτι στις κάμερες, να τσακωνόμασταν μέσα στο παιχνίδι και δεν υπήρχε λόγος. Απλά αφήναμε το χρόνο να κυλάει και επειδή ο χρόνος εκεί περνά γρήγορα γιατί παλεύεις για το φαγητό σου», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Όσο για το εάν οι δυο τους είχαν προσωπικές και αρκετά πιο ιδιαίτερες στιγμές στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Κι εγώ ένιωσα πολλές στιγμές πως ήθελα να πω στη Μαριαλένα να με πάρει μια αγκαλιά να ηρεμίσω, αλλά υπάρχει ένα δάσος στο οποίο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Όχι, δεν κάναμε αγκαλιές, ούτε δώσαμε φιλί».

«Όταν φλερτάρουν την Μαριαλένα...»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι δηλώνουν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο νικητής του Survivor 4 μάλιστα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το πως αντιμετωπίζει το φλερτ που δέχεται η Μαριαλένα από άλλους άντρες με τον ίδιο να υποστηρίζει πως αυτό είναι κάτι που τον χαροποιεί γιατί σημαίνει πως κάτι κάνει καλά και ο ίδιος.

«Ανεβαίνει και η δική μου ψυχολογία όταν φλερτάρουν τη Μαριαλένα. Όταν έχεις μια πολύ ωραία γυναίκα που τη διεκδικούν πολλοί και αρέσει σε πολλούς είναι καλό για εσένα, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Θαυμάζω να σε θαυμάζουν. Ζήλια θα υπάρξει κάποια στιγμή μέσα στη σχέση, είναι λογικό αλλά το διαχειριζόμαστε» είπε χαρακτηρισιτκά ο Σάκης Κατσούλης.