Εκτός Mega η Ράνια Τζίμα - Το ανακοίνωσε μέσω Twitter η Παναγοπούλου

Τι συνέβη και δεν θα τη βλεπουμε στους δέκτες μας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εκτός Mega η Ράνια Τζίμα - Το ανακοίνωσε μέσω Twitter η Παναγοπούλου

Σε μια ανακοίνωση που αιφνιδίασε πολλούς προχώρησε η Κατερίνα Παναγοπουλου μέσω του λογαριασμού της στο twitter. Μας αποκάλυψε πως για όλη αυτή την εβδομάδα, θα βλέπουμε την ίδια να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Mega. Τι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον της Τζίμα; Για ποιό λόγο θα απουσιάζει;

Η ίδια μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Vita, οπου είχε μιλήσει για την καριέρα της , αλλά και για τα κακώς κείμενα στο χώρο της δημοσιογραφίας, δηλώνοντας μάλιστα πως υπάρχουν ορισμένες συμπεριφορές στο εργασιακό περιβάλλον οι οποίες πραγματικά δεν αντέχονται.

Γιατί δε θα δούμε τη Ράνια Τζίμα στο Δελτίο ειδήσεων του Mega αυτή την εβδομάδα

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε και τις προηγούμενες μέρες η Ράνια Τζίμα προσβλήθηκε απο Covid-19 και δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιστρέψει καθώς μάλλον δεν το περνάει αρκετά ελαφριά. Για αυτό και η συνάδελφός της Κατερίνα Παναγοπούλου έκανε μια ανάρτηση μέσω Twitter στην οποία μας ανακοίνωσε ότι εκτάκτως και για όλη την εβδομάδα θα βλέπουμε την ίδια στους δέκτες μας.

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ράνια Τζίμα - To είχε ανακοινώσει πριν από τρεις ημέρες

Ο λόγος λοιπόν που δε θα δούμε την παρουσιάστρια στο Mega αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι ότι πριν τρεις μέρες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και μάλιστα ήταν αυτή που έκανε γνωστή την εν λόγω είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ πριν λίγο καιρό είχε περάσει και ακόμη μια ίωση.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega θα παραμείνει φυσικά σε καραντίνα στο σπίτι της και θα απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για τουλάχιστον μία εβδομάδα, όπως μάθαμε σημερα.

«Τρία χρόνια παίζουμε κρυφτούλι… Ήρθε και η ώρα μου! Ραντεβού ξανά σε λίγες μέρες», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ράνια Τζίμα.

Η ανάρτηση της Ράνιας Τζίμα για τον κορωνοϊό