Ζέτα Μακρυπούλια: Τι δουλειά κάνει ο αδερφός της, Άκης

Δεν πάει το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Τι δουλειά κάνει ο αδερφός της, Άκης

Έχοντας έρθει από την Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας και μια ευτυχισμένη οικογένεια με δύο αδελφούς, η Ζέτα Μακρυπούλια κατάφερε να γίνει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες ηθοποιούς και παρουσιάστριες. Ωστόσο δεν είναι μόνο η ίδια γνωστή αλλά και ο αδερφός της Άκης.

Ο Άκρη Μακρυπούλιας είναι γνωστός επιχειρηματίας της Αθήνας. Μάλιστα, στην επιχείρηση του συνεργάζεται και με την Ζέτα.

Τι επιχείρηση έχει ο αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια, Άκης

Συγκεκριμένα, έχει μεζεδοπωλείο στην Αθήνα μαζί με την παρουσιάστρια και ηθοποιό και δεν είναι λίγες οι φορές που τον επισκέπτεται και τον βοηθάει. Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να τρέχει με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όμως πάντα θα βρει χρόνο για μια επίσκεψη στο μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός της μιας και οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι.

Η καταγωγή της Ζέτας Μακρυπούλια

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Το 1995, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5. Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε". Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση "Μήδεια", η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.