Έχει μπει στο ''πετσί'' του ρόλου - Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου για την Κρήτη

Δεν αποχωρίζεται το σαρίκι του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει μπει στο ''πετσί'' του ρόλου - Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη  Λάλου για την Κρήτη

Ο Δημήτρης Λάλος φαίνεται πως απολαμβάνει τη συμμετοχή του στη σειρά ''Σασμός'', η οποία κάνει τεράστια επιτυχία στο σύνολο της και σίγουρα ο ρόλος του Μαθιού, που ενσαρκώνει έχει κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση. Ο ηθοποιός αν και δεν είναι από την Κρήτη, έχει εγκλιματιστεί και έχει αγαπήσει την όλη κουλτούρα.

Με μια πρόσφατη φωτογραφία, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram βλέπουμε εκείνον, τον πατέρα του στη σειρά και άλλους δύο άντρες, όλοι με κριτική φορεσιά. Έχουν ντυθεί έτσι εν όψει του γάμου του με τη Βασιλική, που πλησιάζει και από ότι φαίνεται το κοινό λάτρεψε αυτή τη σκηνή.

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου για την Κρήτη

«Λεβεντογέννα Κρήτη σ’αγαπω», έγραψε ο Δημήτρης Λάλος.

Σασμός - Λάλος

Αποκάλυψη που τα ανατρέπει όλα στη σειρά από το Μαθιό!

Η κάμερα της εκπομπής του Happy Day συνάντησε τον πολύ αγαπημένο Δημήτρη Λάλο, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το Σασμό, μιας και ο εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων μας έχουν κόψει την ανάσα! Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 2/9 (δείτε γιατί δεν θα προβληθεί η σειρά αυτή τη μέρα) αναφέρθηκε στη συνέχεια της σειράς, στο αν η Βασιλική θα μάθει τελικά ποιος σκότωσε τον άνδρα της, αλλά και στο πρόβλημα υγείας της Αργυρώς.

Όσον αφορά το γάμο του με τη Βασιλική αλλά και το δολοφόνο του Στεφανή ο ηθοποιός ανέφερε πως και εκείνος είναι πολύ περίεργος να μάθει τι θα συμβεί μιας και ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί και δεν έχουν φτάσει ως εκεί τα επεισόδια.

Ωστόσο στη συνέχεια σχολίασε πως η σειρά, θέλει να περάσει προς τα έξω το αίσθημα της συμφιλίωσης οπότε πιστεύει πως ο Αστέρης όταν πληροφορηθεί για το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς θα βοηθήσει...