Ο γιος του Αντύπα εξομολογείται πρώτη φορά για τη σχέση τους - «Ουσιαστικά στην εφηβεία γνωριστήκαμε...»

Η συγκινητική συνέντευξη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο γιος του Αντύπα εξομολογείται πρώτη φορά για τη σχέση τους - «Ουσιαστικά στην εφηβεία γνωριστήκαμε...»

Μία ιδιαίτερη και πολύ εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 ο κορυφαίος τραγουδιστής Αντύπας (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για τραγούδι του) μαζί με τον γιο του, στην εκπομπή Ελένη. Παρότι «γνωρίστηκαν» στην εφηβεία του Πρόδρομου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχουν μία καταπληκτική σχέση και όπως φαίνεται ο γιος έχει τεράστια αδυναμία και απέραντο σεβασμό στον πατέρα του.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Αντύπα και του γιου του

Πατέρας και γιος έκαναν ένα flashback στο παρελθόν και αναφέρθηκαν στο δύσκολο πρόγραμμα του τραγουδιστή που τον κρατούσε πολλές ώρες μακριά από το σπίτι του. «Ήμουν με μία βαλίτσα στο χέρι και με στενοχωρούσε γιατί έλεγα τι θα πουν τα παιδιά. Κάποια στιγμή σταμάτησα στην εφηβεία του Πρόδρομου» είπε ο Αντύπας.

Ο Πρόδρομος συμπλήρωσε ότι «Ουσιαστικά στην εφηβεία μου γνωριστήκαμε με τον πατέρα μου. Κάναμε τα πάντα μαζί, πηγαίναμε στο γήπεδο μαζί. Δεν ασχολούμουν με τίποτα άλλο. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο, με ένοιαζε να τελειώσω το σχολείο και να πάω να βρω τον πατέρα μου». Ο ίδιος έχει ακολουθήσει τα βήματα του καταξιωμένου μπαμπά του αλλά δήλωσε πως δεν τίθεται καμία σύγκριση μεταξύ τους. Ακόμη, παραδέχτηκε πως όνειρό του είναι να δημιουργήσει μία οικογένεια σαν αυτή που μεγάλωσε.

«Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου... κόντεψαν να με φάνε»

Σε συνέντευξη την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» είχε αναφερθεί για την δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω» αλλά και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του.

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου. Το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε. Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά.

Όταν ήμουν στο Ποσειδώνιο επειδή δε χωρούσε ο κόσμος πήραμε και το απέναντι μαγαζί. Το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω” το έχω γράψει εγώ.

Πήγαν κρυφά από εμένα το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου. Πήγα στα δικαστήρια, το κέρδισα, και ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να το πει ο Στράτος Διονυσίου.

Από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου”. Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, του το είχα υποσχεθεί. Το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” δημιουργήθηκε στις στροφές πηγαίνοντας προς τον Κάλαμο».