336 τετραγωνικά με ιδιωτική παραλία στο Ιόνιο Πέλαγος - Αυτή είναι η πολυτελής βίλα του Τράγκα στην Κέρκυρα

Έξι στρέμματα, γεμάτα με ελαιόδεντρα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
336 τετραγωνικά με ιδιωτική παραλία στο Ιόνιο Πέλαγος - Αυτή είναι η πολυτελής βίλα του Τράγκα στην Κέρκυρα

Το μεσημέρι της Τρίτης 14/6, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται πλέον το σαλέ του Γιώργου Τράγκα, έκανε μία νέα αποκάλυψη για τα περιουσιακά στοιχεία του, και ειδικότερα για το σπίτι του στην Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα, είδαμε πλάνα για πρώτη φορά από την πολυτελή βίλα του εκδότη στην Κέρκυρα. Το οίκημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την περιοχή της Κασσιόπης, σε μία προνομιακή τοποθεσία στον κόλπο της Κέρκυρας.

Η πολυτελής βίλα του Γιώργου Τράγκα στην Κέρκυρα

Πρόκειται για ένα κτίσμα 336 τετραγωνικών μέτρων σε έξι στρέμματα, γεμάτο με ελαιόδεντρα. Το σπίτι έχει δικό του μονοπάτι και δική του ιδιωτική παραλία και σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, και αυτό το σπίτι δεν μπορεί να εκποιηθεί ή να μεταβιβαστεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.

Η πολυτελής κατοικία ανήκει στην εταιρία του Γιώργου Τράγκα που είχε ξεκινήσει τη λειτουργία της το 2002 με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

«Θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13/6 στην εκπομπή T-Live ήρθε ακόμη μία αποκάλυψη από την δημοσιογράφο Αφροδίτη Υψηλάντη για τη συνεργασία της μαζί του αλλά και τον επεισοδιακό τους τσακωμό.

«Συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Τράγκα, όταν ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής του στο Star. Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος

Και συνέχισε για την έντονη στιγμή που έληξαν τη συνεργασία τους: «Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη για το περιστατικό.

Όσο για την τελευταία κουβέντα που άκουσε από τον Γιώργο Τράγκα, η ίδια μετέφερε χαρακτηριστικά: «Θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη χαρακτηριστικά.