«Για όσους καλοθελητές...» - Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Αλεξάνδρου

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Για όσους καλοθελητές...» - Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Αλεξάνδρου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει στις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου καθώς πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο χωριστά.

Βέβαια εμείς ήδη από εχθές (14/6) σας είχαμε αποκαλύψει πως το ζευγάρι είναι μαζί και αγαπημένο (δείτε εδώ τις πληροφορίες μας), ωστόσο και η influencer θέλησε από τη μεριά της να απαντήσει με ένα insta story.

Οι φήμες ξεκίνησαν από το γεγονός πως η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο χωρίς τον σύντροφό της, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως είναι υγιές για τα ζευγάρια να περνάνε λίγο χρόνο χωριστά.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δεν έχω χωρίσει για όσους καλοθελητές έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ιωάννα Τούνη χωρισμός Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η τρυφερή εξομολόγηση του Αλεξάνδρου για τη δημιουργία οικογένειας

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει δηλώσει πως θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Σε συνέντευξη του λοιπόν, στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, αποκάλυψε πως θα ήθελε και να υιοθετήσει.

Το μοντέλο μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια, ενώ σε ερώτηση αν η Ιωάννα Τούνη θα επιθυμούσε το ίδιο, εξομολογήθηκε πως πιστεύει ναι καθώς έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης σε πολλά πράγματα.

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης. Της αρέσουν τα παιδιά», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.