«Δεν κρατούσαν όπλα αλλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Ψιμόπουλου μετά την επίθεση στα γραφεία της δισκογραφικής

Το συγκλονιστικό περιστατικό που προσπαθεί να αφήσει πίσω του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν κρατούσαν όπλα αλλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Ψιμόπουλου μετά την επίθεση στα γραφεία της δισκογραφικής

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος, στο περιθώριο της εκδήλωσης που έγινε για την Capital, με τον γνωστό συνθέτη να μιλάει για πρώτη φορά για την επίθεση που δέχθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής.

Θυμίζουμε πως ο Μάριος Ψιμόπουλος διακομίσθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο καθώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά από τη ληστεία.

Οι δηλώσεις του Μάριου Ψιμόπουλου μετά την ληστεία στη δισκογραφική

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, αυτό μετράει. Το ξεπεράσαμε και προχωράμε. Ήμουν βράδυ, δούλευα και μπήκαν δυο ληστές μέσα στο κτήριο. Τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα. Δε με φιμώσανε. Με δέσανε στο τέλος για να φύγουν. Μέχρι να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου τι γίνεται και αν είναι αλήθεια ή ψέματα, είναι λίγο περίεργο.

Διήρκησε περίπου μισή ώρα. Αυτό που σκέφτηκα ήταν το πως θα επιβιώσω. Δεν απειλήθηκα ουσιαστικά αλλά λεκτικά. Κρατούσαν όχι όπλα αλλά πράγματα που μπορεί να σε βλάψουν. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Προσπαθώ να το βάλω πίσω, σαν μια εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Τι πήραν οι ληστές από την εταιρεία

Όπως μετέδωσε το Open, όταν οι δράστες εντόπισαν τα χρηματοκιβώτια, τα άρπαξαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μόλις οι κουκουλοφόροι ληστές έφυγαν από το κτήριο ο φύλακάς του, ο οποίος είναι και ο μοναδικός μάρτυρας για την ώρα, κατάφερε να ενημερώσει την Άμεση Δράση για τη ληστεία.

Την υπόθεση θα αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας και το πρώτο που θέλουν να δουν είναι υπάρχουν κάμερες στο σημείο και αν έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών ή τη διαφυγή τους.