«Αρνήθηκα να παίξω την Αργυρώ γιατί...» - Νέα μαρτυρία για τον σκηνοθέτη του Σασμού

Απίστευτες αποκαλύψεις μετά τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αρνήθηκα να παίξω την Αργυρώ γιατί...» - Νέα μαρτυρία για τον σκηνοθέτη του Σασμού

Μία νέα απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στην επιφάνεια για τον σκηνοθέτη του Σασμού. Η ηθοποιός, Τίνα Κίλμπεργκ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και εξήγησε πως αρνήθηκε να παίξει την Αργυρώ καθώς δεν έκρινε πως είναι αξιοπρεπής.

Η ίδια εξήγησε πως επικοινώνησε μάλιστα με το Σωματείο Ηθοποιών Κύπρου όπου την ενημέρωσαν πως υπάρχουν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης γύρω από το όνομά του (δείτε εδώ την καταγγελία της Άννας Τσουκαλά).

Οι αποκαλύψεις της Τίνας Κίλμπεργκ για τον σκηνοθέτη του Σασμού

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου σε περιοδικό της Κύπρου είχες «φωτογραφίσει» γνωστό σκηνοθέτη, που απέρριψες την επαγγελματική πρότασή του γιατί δεν σου άρεσε η συμπεριφορά του. Τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποια σειρά πρόκειται;

Τίνα Κίλμπεργκ καταγγελία Κωστόπουλος

«Δεν τον έκρινα αξιοπρεπή και αρνήθηκα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργυρώς στο Σασμό, που σκηνοθετούσε. Όταν με κάποια αφορμή συνάντησα τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου και του ανέφερα το γεγονός, μου είπε ότι έχει ήδη καταγγελθεί για πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς στην Κύπρο και ότι καλώς έπραξα».

Η αποκάλυψη της Ευγενίας Σαμαρά για την αποχώρηση του Κωστόπουλου από τον Σασμό

Το πρόσφατο περιστατικό που αφορά στην παραίτηση του σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου δημιουργεί αλλαγές στη σειρά;

Ο Κώστας ήταν στο μοντάζ, συνεχίζουμε κανονικά τα γυρίσματα με τα συνεργεία. Οπότε δεν υπάρχει κάποια αλλαγή.

Αισθάνεσαι ότι οι κόποι σου όλα αυτά τα χρόνια εξαργυρώνονται με τον πιο ωραίο τρόπο μέσα από αυτή τη σειρά;

Είμαι ευγνώμων γι' αυτό που μου συμβαίνει και το χαίρομαι. Νιώθω ότι όλη η προσωπική πορεία μου έχει σκαλοπάτια, δεν είναι από το 1 στο 10, αλλά όλα εξελίχθηκαν ομαλά με τη δική μου σκέψη, με τις επιλογές μου. Νιώθω έτοιμη πλέον να διαχειριστώ τα πανιά.

Ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο τηλεοπτικό σκαλοπάτι;

Δεν έχω κάτι πολύ συγκεκριμένο, αφήνω τα πράγματα να έρθουν μόνα τους. Έχω πράγματα που μου αρέσουν... Για παράδειγμα, μου έχει λείψει μια κωμωδία αλλά μέχρι εκεί.

Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει για το ρόλο της στη σειρά