Είναι ξανθά με πράσινα μάτια - Ο Λιανός καμαρώνει τα 3 του παιδιά από τον πρώτο γάμο

Με μια φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είναι ξανθά με πράσινα μάτια  - Ο Λιανός καμαρώνει τα 3 του παιδιά από τον πρώτο γάμο

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας πολυτάλαντος άντρας, που μεταξύ των όσων έχει πετύχει στο τραγούδι αλλά και στο χώρο της παρουσίασης έχει καταφέρει παράλληλα να δημιουργήσει μια μεγάλη και πολύ όμορφη οικογένεια, που δεν ξεχνάει όσο μακριά και αν βρίσκεται.

Ο παρουσιαστής λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό του Survivor είχε επισκέψεις στον Άγιο Δομίνικο από την γυναίκα και την κόρη του. Μπορεί να πέρασε πολύ ωραίες στιγμές με τις 3 τους όμως ποτέ δεν ξεχνάει και τα άλλα 3 του παιδιά, που έχουν μείνει πίσω και τον περιμένουν.

Να θυμίσουμε εδώ πως έχει κάνει ήδη έναν γάμο, από τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη και δύο αγόρια, με τα οποία μιλάει μέσω social media και τηλεφώνου για όσο διάστημα λείπει. Έτσι λοιπόν, φρόντισαν να του στείλουν μια φωτογραφία από γιορτή που έκαναν με παραδοσιακές στολές και ο περήφανος μπαμπάς τις αναδημοσίευσε.

Ο Γιώργος Λιανός καμαρώνει τα παιδιά του

«Παραδοσιακά!! #myloves #traditional #greek #thatsthespirit ».

Γιώργος Λιανός - παιδιά

Γάμος μετά την βάφτιση για τον Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη;

Φουλ ερωτευμένος με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι ο Γιώργος Λιανός. Το ζευγάρι που απέκτησε την πρώτη του κορούλα πριν από μερικούς μήνες, παραμένει ευτυχισμένο και πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά.

Ωστόσο, μετά την γέννηση του παιδιού τους πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, κάτι που απάντησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες που τον τσάκωσαν στην βάφτιση του γιου του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου, όπου ήταν νονός.

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός.