«Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έγινε εσκεμμένα» - Οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έγινε εσκεμμένα» - Οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Το πρωί της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μανώλης Μητσιάς λίγες μέρες μετά από σάλο που προκλήθηκε με τις πρόσφατες δηλώσεις του. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως: «Γελάω γιατί εγώ έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά και συνεργάτες.

Λοιπόν δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε είσαι συνθέτης, είτε είσαι στιχουργός, είτε είσαι τραγουδιστής, είτε είσαι πλούσιος».

Οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά

Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου γιατί κόπηκε η λέξη στη μέση. Λυπάμαι πολύ. Έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα».

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οιοσδήποτε, όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλον, αυτό είπα. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες. Είναι σημαντικό και δεν τσακώνομαι ποτέ με κανέναν. Και βγαίνουμε μάλιστα κι έξω και γελάμε.

Με στενοχώρησαν κάποιες απαντήσεις, αλλά γέλασα και αηδίασα πολύ. Είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Λέω “εντάξει, άνθρωποι είναι, σφάλματα κάνουν”».

"Κόλαφος" ο Αύγουστος Κορτώ για τις δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά - «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει…»

Αίσθηση προκάλεσαν οι σημερινές (12/6) δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» καθώς αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους. Από την άλλη, ο Αύγουστος Κορτώ ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τα social media δεν δίστασε να πάρει θέσεις δημοσίως.

Μεταξύ άλλων, το απόγευμα της Κυριακής 12/6 έκανε μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα».

Στη συνέχεια, σε σχόλιο συμπλήρωσε: «επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή δεν σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους».