"Κόλαφος" ο Γιώργος Χρανιώτης για την επιστολή των 343 κατά Κούγια - «Αν χρειαστεί θα...»

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Τεράστια αίσθηση έχει προκαλέσει η επιστολή 343 ατόμων αναφορικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Αλέξης Κούγιας για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς οι εξελίξεις τον τελευταίο καιρό είναι ραγδαίες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, καθώς είναι ένας από τους ηθοποιούς που υπογράφει την επιστολή.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά: «Αν χρειαστεί θα υπογράψουμε και άλλο κείμενο θυμίζοντας ότι το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στα θύματα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για την επιστολή των 343 κατά Κούγια

«Νομίζουν ότι θα με τρομοκρατήσουν»

Μετά τα ξεσπάσματα του Αλέξη Κούγια κατά των δημοσιογράφων και των καλλιτεχνών, σύσσωμη η κοινότητα αποφάσισε να λάβει δράση. Με μία επιστολή 343 δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες κατήγγειλαν δημόσια τον ποινικολόγο για τη στοχοποίηση δημοσιογράφων αλλά και των θυμάτων στη δίκη Λιγνάδη.

Φυσικά αυτή η επιστολή δεν θα έμενε αναπάντητη από τον δικηγόρο, ο οποίος απάντησε αρχικά με δημόσια ανακοίνωσή του, ενώ στη συνέχεια βγήκε στον αέρα του «Super Κατερίνα» και τοποθετήθηκε δημοσίως.

«Αποδεικνύεται αυτό που διατύπωσε από την πρώτη στιγμή ο κύριος Λιγνάδης, ότι αυτή η υπόθεση δεν είναι κανενός βιαστή, αφού αυτοί που εμφανίστηκαν οι περίεργοι δεν περιγράφουν καμία περίπτωση βιασμού, όλοι αυτοί είναι ένα κύκλωμα από δημοσιογράφους.

Αποδεικνύεται ότι οι φερόμενοι ως βιασθέντες και οι πραγματικά ανησυχούντες για το με ποιο τρόπο εξελίσσεται η δίκη δεν είναι οι φερόμενοι ως βιασθέντες αυτοί οι οποίοι πρωταγωνιστούν είναι κάποιοι δημοσιογράφοι, κάποια πρόσωπα που συγκεντρώνονταν στο πεζοδρόμιο του δικαστηρίου. Όλοι αυτοί βλέπουν να καταρρέει το σενάριο που εξύφαναν και προσπαθούν να αποσυντονίσουν τη δίκη».

Και συμπλήρωσε: «Καλούν κάποιους να διαδηλώνουν, να γεμίζουν το ακροατήριο και νομίζουν ότι θα με τρομοκρατήσουν και θα επηρεάσουν την κρίση των δικαστών».

«Συμπαρασύρονται όταν τους εμφανίζουν ότι δήθεν άλλοι 350 έχουν υπογράψει το κείμενο. Έστω ένας από αυτούς έχει παρακολουθήσει τη δίκη;» αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.