«Η περιπέτεια υγείας της κόρης μου μας άφησε...» - Η Πέμη Ζούνη αποκαλύπτει για πρώτη φορά και συγκινεί

Σε μία σπάνια συνέντευξη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η περιπέτεια υγείας της κόρης μου μας άφησε...» - Η Πέμη Ζούνη αποκαλύπτει για πρώτη φορά και συγκινεί

Το πρωί της Τετάρτης 15/6 μία εκ των κορυφαίων ηθοποιών της Ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής, η Πέμη Ζούνη, έδωσε μία συνέντευξη "ανοίγοντας" την καρδιά της στον Άρη Καβατζίκη και στο Πάμε Δανάη. Πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει για την οικονομική καταστροφή που βίωσε πριν λίγα χρόνια, ωστόσο αυτή τη φορά αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, τους δύο γάμους που έκανε στη ζωή της και την περιπέτεια υγείας της κόρης της.

Η εξομολόγηση της Πέμη Ζούνη στο Πάμε Δανάη

«Προφανώς ήταν στο DNA μου να γίνω ηθοποιός» δηλώνει και προσθέτει πως η σκηνή ήταν ο φυσικό της χώρος, καθώς έως τα 11 της χρόνια ζούσε μέσα σε αυτή λόγω του πατέρα της. «Τα τελευταία χρόνια μου είπε η μητέρα μου πως ο πατέρας μου δεν είχε αντίρρηση να ασχοληθώ με την υποκριτική» αναφέρει.

Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της Ελεονώρα, η οποία στα 16 της της ανακοίνωσε πως θέλει να δοκιμαστεί στην υποκριτική. «Μου είπε πως έκλεισε ένα workshop στην Αγγλία, γυρνώντας μου είπε ότι ήταν πολύ ωραία, αλλά δεν είναι για εκείνη η υποκριτική» συμπληρώνει και λέει επίσης πως δεν θα την εμπόδιζε αν ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο και αποκαλύπτει πως ως μαμά έχει πολλές ενοχές, αν και ξέρει ότι είναι καλή μαμά.

«Η κόρη μου καμάρωνε απλώς δεν ήθελε να τη θεωρήσουν ψώνιο και στο δημοτικό δεν έλεγε το όνομά μου επειδή ήμουν πολύ γνωστή» σημειώνει. Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της αναφέρει πως της θυμίζει ποια είναι τα σημαντικά όταν στρεσάρεται στη δουλειά της και αντίστοιχα κάνει και εκείνη το ίδιο με την μαμά της. «Πάντα υπάρχει το μάθημα που μας άφησε η περιπέτεια υγείας της κόρης μου» λέει χαρακτηριστική...

Η ηθοποιός θυμάται την «χρυσή εποχή» όπου πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που εισέπραττε. «Μπήκαμε σε ένα μαγαζί με τον θίασο που ήμασταν περιοδεία τότε και ήρθε ένας πολύ ωραίος νέος στην είσοδο και γονάτισε μπροστά μου» περιγράφει και δηλώνει πως το θέμα του θαυμασμού δεν ήταν εύκολη υπόθεση για εκείνη πριν παντρευτεί.

«Ο σύζυγός μου, Στάθης, είναι πολύ ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Συζητάμε τα πάντα» λέει αναφερόμενη στον σύζυγό της Στάθη Σκέντζο.

Όσα είχε αναφέρει για το πρόβλημα υγείας της κόρης της...

«Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα… το 2018, στα 24 της.

Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά.

Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού… Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο «πάμε», που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά.

Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.