«Είναι απλά μια κρυφολ@@γκρα, γράψτε τον στα…να τελειώνουμε!» - Απίστευτο ξέσπασμα του Απόστολου Γκλέτσου

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι απλά μια κρυφολ@@γκρα, γράψτε τον στα…να τελειώνουμε!» - Απίστευτο ξέσπασμα του Απόστολου Γκλέτσου

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί αναβρασμός, και πολλοί επώνυμοι ήταν εκείνοι που βγήκαν μπροστά και εναντιώθηκαν στις πρόσφατες δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, και παρότι ανέφερε πως δεν ήθελε να ακουστούν έτσι τα όσα είπε και παρερμηνεύτηκαν αρκετοί δεν πείστηκαν.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος ήταν ένας από αυτούς που αντέδρασαν και ξέσπασε μέσα από την σελίδα του στο Facebook με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί στο όνομα του Μανώλη Μητσιά.

Η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά, να πούνε, να φορέσουν, straight, gay, rock, punk, το καλοκαίρι μόνο το μεσημέρι κάνα 40λεπτο να κοιμάμαι, λίγη ησυχία και να αγαπιούνται, να ερωτεύονται, να μην μαλώνουν», έγραψε σε ανάρτησή του.

Και πρόσθεσε σε σχόλιο από κάτω: «Αγαπητά μου παιδιά, 56 χρόνια πια μπορώ να ξέρω, πως αυτός που ανοίγει τέτοια συζήτηση είναι απλά μια κρυφολ@@γκρα, ψιλοκακια, γιατί δεν το ευχαριστήθηκε, γράψτε τον στα ………να τελειώνουμε», έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Απίστευτο 'άδειασμα' του Γκλέτσου

«Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έγινε εσκεμμένα»

Το πρωί της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μανώλης Μητσιάς λίγες μέρες μετά από σάλο που προκλήθηκε με τις πρόσφατες δηλώσεις του. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως: «Γελάω γιατί εγώ έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά και συνεργάτες.

Λοιπόν δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε είσαι συνθέτης, είτε είσαι στιχουργός, είτε είσαι τραγουδιστής, είτε είσαι πλούσιος».

Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου γιατί κόπηκε η λέξη στη μέση. Λυπάμαι πολύ. Έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα».

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οιοσδήποτε, όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλον, αυτό είπα. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες. Είναι σημαντικό και δεν τσακώνομαι ποτέ με κανέναν. Και βγαίνουμε μάλιστα κι έξω και γελάμε.

Με στενοχώρησαν κάποιες απαντήσεις, αλλά γέλασα και αηδίασα πολύ. Είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Λέω “εντάξει, άνθρωποι είναι, σφάλματα κάνουν”».