Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά τη νίκη του στο MasterChef 6

Το υπέροχο μήνυμα που έστειλε στον κόσμο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά τη νίκη του στο MasterChef 6

Το βράδυ της Τετάρτης (16/6) πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του MasterChef 6 και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν αυτός που αναδείχθηκε νικητής της έκτης σεζόν του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής (δείτε εδώ την υπέροχη αντίδρασή του στην ανακοίνωση του ονόματός του), δίνοντας μία πολύ δυνατή μάχη απέναντι στην Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του μεγάλου τελικού, ο Παναγιώτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις του καθώς και να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε σε αυτό το δύσκολο ταξίδι του.

Μάλιστα σε μία από τις δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε και μαζί με τον καλό του φίλο και συμπαίκτη, Γρηγόρη. Ο Παναγιώτης όλο αυτό τον καιρό είχε κλειστό το προφίλ του, ωστόσο λίγο μετά το τέλος του τελικού το άνοιξε και οι followers αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Οι αναρτήσεις του Παναγιώτη Κουμουνδούρου για το MasterChef 6

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια! Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας πάντα, ό, τι επιθυμείτε», έγραψε χαρακτηριστικά ο μεγάλος νικητής.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος νίκη MasterChef
Παναγιώτης Γρηγόρης MasterChef

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως μπορεί να είχε την τύχη του Άκη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής, κάτι που τελικά έγινε.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και είχε εξ' αρχής στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα είχε τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο.