Ανακαίνιση στο Όναρ: Η Ελένη Μενεγάκη το γέμισε με αυτό το φυτό για να μην τους πιάνει η γρουσουζιά και το μάτι

Το έχει και στο σπίτι της στα Μελίσσια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακαίνιση στο Όναρ: Η Ελένη Μενεγάκη το γέμισε με αυτό το φυτό για να μην τους πιάνει η γρουσουζιά και το μάτι

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες, πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε με τον γιο της, 'Άγγελο, και την σύντροφο αυτού, Γαία, στην Άνδρο και συγκεκριμένα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί εκεί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Σκοπός του ταξιδιού τους δεν ήταν μόνο η διασκέδαση αλλά και να επιβλέψουν τις εργασίες που ολοκληρώνονται αυτή την περίοδο στο Onar (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο). Στη καρότσα του αγροτικού τής παρουσιάστριας του MEGA βρίσκονταν φορτωμένα φυτά, που προορίζονταν για μεταφύτευση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που διατηρεί στα Άχλα - ολόκληρο είναι δομημένο γύρω από την παρθένα φύση, με ελάχιστες επεμβάσεις.

Το αγαπημένο φυτό της Ελένης

Ελένη Μενεγάκη φυτό

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους ανθρώπους που λατρεύει τα φυτά και απολαμβάνει την ηρεμία του κήπου στην κατοικία της τόσο στα Μελίσσια όσο και στην Κηφισιά αλλά και την Άνδρο. Η ίδια βέβαια που πιστεύει στα γούρια και γι' αυτό φροντίζει πάντα να έχει στο σπίτι της βασιλικό, αφού θεωρεί πως της φέρνει καλοτυχία, ενώ το χρησιμοποιεί και πολύ στη μαγειρική της.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο βασιλικός μέσα στο σπίτι θεωρείται ότι μπορεί να φέρει αγάπη, τύχη, ευτυχία και πλούτο στη ζωή σου.

Ελένη Μενεγάκη Όναρ

Γενικότερα είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια λατρεύει τη φύση, γι’ αυτό και απολαμβάνει τις αποδράσεις της στην Άνδρο, που είναι ένα πανέμορφο νησί με πράσινα τοπία και θάλασσες.