«Έχω υπάρξει στην θέση της» - Η Ελεονώρα Μελέτη στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Μαλέσκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω υπάρξει στην θέση της» - Η Ελεονώρα Μελέτη στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Μαλέσκου

Το πρωί της Πέμπτης 16/6 η εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποφάσισε να σχολιάσει το δημόσιο ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου (δείτε εδώ τις δηλώσεις της) πριν αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή της αλλά και από τον ΣΚΑΙ. Βέβαια οι γνώμες διχάστηκαν καθώς από την μία η Ελεονώρα Μελέτη στάθηκε δίπλα στην συνάδελφό της, ενώ Πάτρας και Φλορίντα διαφώνησαν καθέτως.

Σάλος με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Mega Καλημέρα

«Ανθρώπινα την καταλαβαίνω και τη νιώθω. Η κοπέλα έχει ακούσει τα χίλια μύρια. Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει είναι ότι υπάρχει μία στήλη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που απαντάει σε όλα όσα της καταλογίζουν. Είναι μία πολύ όμορφη, ταλαντούχα, μορφωμένη κοπέλα και θα τη βρει την άκρη της. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεται και απαντάει σε όλους όσοι συζητούν για εκείνη. Τελεία» σημείωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Δεν μου αρέσει να γίνομαι αυτοαναφορική, αλλά θα κάνω μία εικασία. Έχω υπάρξει στη θέση της Ιωάννας, είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν έχει την πείρα να διαχειριστεί έναν τέτοιο όγκο δημοσιότητας, να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση.

Την καταλαβαίνω και τη δικαιολογώ απόλυτα. Σας θυμίζω ότι είχα κάνει κι εγώ ένα τέτοιο ξέσπασμα παλιότερα από το σπίτι μου, που ήμουν άρρωστη. Μου θυμίζει πολύ εκείνη την περίοδο η Ιωάννα, γι’ αυτό εγώ την καταλαβαίνω και τη στηρίζω. Έχω υπάρξει στη θέση της. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη, με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να συμπληρώνει:

«Δεν μπορεί να απαντάει από το Instagram που κάποια της έστειλε ένα κακοπροαίρετο μήνυμα μέχρι τον Βαγγέλη Περρή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Η υπερβολική χρήση του τηλεοπτικού αέρα σε προσωπικά θέματα θεωρώ ότι είναι λάθος. Εκεί το χάνει το δίκιο της. (…) Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά».

Με τη σειρά του, ο Θανάσης Πάτρας υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Αν δεν μπορεί τον τηλεοπτικό αέρα, ας κάνει κάτι άλλο. Δεν χρησιμοποιούμε τον τηλεοπτικό αέρα για να λύνουμε τα προβλήματά μας».

Κατακεραύνωσαν και την Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Mega Καλημέρα

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, λίγες ημέρες πριν, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σχετικά με τις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα από την παραλία, δημιουργώντας μεγάλο "σάλο" για ακόμη μία φορά και, φυσικά, όχι για τους σωστούς λόγους. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 16/6 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός θέλησαν να εκφράσουν την δική τους άποψη επί του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε για τον ρατσισμό που δέχονται οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν παραπάνω κιλά και αναφέρθηκε στην παιδεία των ανθρώπων από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, που οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές μετέπειτα. Από την άλλη πλευρά, ο συνάδελφός της τόνισε πως προβάλλοντας τις δηλώσεις της συγκεκριμένης γυναίκας προωθείται το μίσος και ο μισογυνισμός.

«Έχει δίκιο ότι είμαστε η no1 χώρα στην παχυσαρκία αυτή τη στιγμή και δη, στην παιδική. Πρέπει να σκύψουμε πάνω από αυτό και να δούμε τι φταίει. Για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας πρέπει να επιστρατευτεί η παιδεία της διατροφής, το να δείχνουμε αποδοχή σε έναν άνθρωπο αγκαλιάζοντάς τον, τον να επικρατούμε την απόφασή του να νιώθει καλά με τον εαυτό του, δεν προωθούμε την παχυσαρκία, καταπολεμούμε τον ρατσισμό.

Οι άνθρωποι, που κατά τα λεγόμενα της κοινής γνώμης με παραπάνω κιλά, έχουν δεχτεί ουκ ολίγες φορές ρατσιστικές συμπεριφορές. Με μεγάλη μου θλίψη πρόσφατα άκουσα τους στίχους σε ένα παιδικό τραγούδι που ακούει η 4χρονη κόρη μου, Αλεξάνδρα, το οποίο κοροϊδεύει μία χοντρή, όπως λέει.

Η ρατσιστική κουλτούρα ξεκινά από πολύ νωρίς στη ζωή των παιδιών. Πήγε να περάσει ένα μήνυμα δυστυχώς με έναν λάθος τρόπο η Αφροδίτη Λατινοπούλου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός συμπλήρωσε: «Εγώ χρησιμοποιώντας τα δικά τους λόγια θα πω απλά πως “αντί να ασχοληθούμε με κανέναν σοβαρό άνθρωπο, προβάλλουμε λάθος πρότυπα μίσους και φθόνου αυτή τη στιγμή, το πληρώνουμε και είναι αργά”.

Θα συζητήσουμε το θέμα της παχυσαρκίας, που ξέρουμε τι συμβαίνει, επειδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου βγήκε και είπε αυτό ενάντια στη Δανάη Μπάρκα. Καμία ευκαιρία δεν είναι, τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να προβάλλονται. Θα κάτσουμε τώρα να κάνουμε ανάλυση για την παιδική παχυσαρκία –που φυσικά είναι θέμα παιδείας όπως είπε η Ελεονώρα- επειδή το είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου; Είμαστε με τα καλά μας;

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία γυναίκα που συνεχώς βρίσκει κάτι για να τοποθετηθεί και να την προβάλλουμε. Προφανώς αυτό δίνει τροφή και ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο να βρει κάτι να πει».

Με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Στο προσωπικό της Instagram το έχει ανεβάσει. Θα σου πει, μην με προβάλλεις αν δεν θες», ενώ ο ίδιος εξήγησε στο τέλος: «Σε εμάς το λέω, δεν το λέω γι’ αυτήν».