«Ελπίζω η Σκορδά και ο Λιάγκας να έχουν καλά συμβόλαια για να με αποζημιώσουν» - "Καταπέλτης" ο Αλέξης Κούγιας

Σήμερα θα παραλάβει η παρουσιάστρια την αγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ελπίζω η Σκορδά και ο  Λιάγκας να έχουν καλά συμβόλαια για να με αποζημιώσουν» -

Λίγο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε για την αγωγή που αποστέλλει στην Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το ποσό), ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που προβλήθηκε στην εκπομπή, στην οποία χαρακτηρίστηκε ως «αλήτικος» ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίζεται τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Βέβαια ξεκαθάρισε πως η αγωγή δεν γίνεται για αυτή τη συνέντευξη, ωστόσο ήταν ευθύνη των παρουσιαστών που επέλεξαν να προβάλλουν ένα τέτοιο θέμα στην εκπομπή τους.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

«Πληροφορήθηκα ότι στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας παίχτηκε, και έχει σημασία που ήταν μαγνητοσκοπημένη, η δήλωση της κυρίας Τζώρτζη, η οποία τόλμησε και είπε ότι είμαι αλήτης και κάνω αλήτικη υπεράσπιση. Ευθύνη έχουν και οι παρουσιαστές.

Όταν έρθει η ώρα του ταμείου, παρακαλώ να έχουν κάνει καλά συμβόλαια ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά και να έχουν και καλά περιουσιακά στοιχεία, για να μπορούν να με αποζημιώσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στην επιστολή των 343 καλλιτεχνών

Μετά τα ξεσπάσματα του Αλέξη Κούγια κατά των δημοσιογράφων και των καλλιτεχνών, σύσσωμη η κοινότητα αποφάσισε να λάβει δράση. Με μία επιστολή 343 δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες κατήγγειλαν δημόσια τον ποινικολόγο για τη στοχοποίηση δημοσιογράφων αλλά και των θυμάτων στη δίκη Λιγνάδη.

Φυσικά αυτή η επιστολή δεν θα έμενε αναπάντητη από τον δικηγόρο, ο οποίος απάντησε αρχικά με δημόσια ανακοίνωσή του, ενώ στη συνέχεια βγήκε στον αέρα του «Super Κατερίνα» και τοποθετήθηκε δημοσίως.

«Αποδεικνύεται αυτό που διατύπωσε από την πρώτη στιγμή ο κύριος Λιγνάδης, ότι αυτή η υπόθεση δεν είναι κανενός βιαστή, αφού αυτοί που εμφανίστηκαν οι περίεργοι δεν περιγράφουν καμία περίπτωση βιασμού, όλοι αυτοί είναι ένα κύκλωμα από δημοσιογράφους.

Αποδεικνύεται ότι οι φερόμενοι ως βιασθέντες και οι πραγματικά ανησυχούντες για το με ποιο τρόπο εξελίσσεται η δίκη δεν είναι οι φερόμενοι ως βιασθέντες αυτοί οι οποίοι πρωταγωνιστούν είναι κάποιοι δημοσιογράφοι, κάποια πρόσωπα που συγκεντρώνονταν στο πεζοδρόμιο του δικαστηρίου. Όλοι αυτοί βλέπουν να καταρρέει το σενάριο που εξύφαναν και προσπαθούν να αποσυντονίσουν τη δίκη».

Και συμπλήρωσε: «Καλούν κάποιους να διαδηλώνουν, να γεμίζουν το ακροατήριο και νομίζουν ότι θα με τρομοκρατήσουν και θα επηρεάσουν την κρίση των δικαστών».

«Συμπαρασύρονται όταν τους εμφανίζουν ότι δήθεν άλλοι 350 έχουν υπογράψει το κείμενο. Έστω ένας από αυτούς έχει παρακολουθήσει τη δίκη;» αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.