MasterChef: «Θα ήθελα να ήταν ο πατέρας μου εκεί» - Ο Πάνος συγκινεί με την απώλεια που τον στιγμάτισε

Μίλησε από καρδιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: «Θα ήθελα να ήταν ο πατέρας μου εκεί» - Ο Πάνος συγκινεί με την απώλεια που τον στιγμάτισε

Μετά την σαρωτική νίκη του στον τελικό του MasterChef, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος βρέθηκε στον καναπέ του BreakfastatStar και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στο παλτό του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ μίλησε από καρδιάς για την συμπαίκτριά του, Καλλιόπη, αλλά και για τους λοιπούς παίκτες (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για την «Ποπάρα»).

Ο νικητής του MasterChef μιλά για την απώλεια του πατέρα του

Όμως η συνέντευξη δεν έμεινε μόνο σε ότι αφορά το παιχνίδι, καθώς ο Παναγιώτης μίλησε και για τους γονείς του και για την απώλεια του πατέρα του, προσπαθώντας να κρύψει την συγκίνησή του.

«Σίγουρα ο πατέρας μου με βλέπει και είναι χαρούμενος και περήφανος αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Θα ήθελα σίγουρα να είναι εκεί και εγώ να μπορώ να το ζήσω λίγο παραπάνω, θα ήταν ωραίο. Αλλά σίγουρα με είδε», αρκέστηκε να πει ο μεγάλος νικητής.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως μπορεί να είχε την τύχη του Άκη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής, κάτι που τελικά έγινε.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και είχε εξ' αρχής στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα είχε τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο.