«Είμαι φοβερός σε αυτό» - Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει το ταλέντο του ως πατέρας

Μίλησε και για τους φιναλίστ του MasterChef

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι φοβερός σε αυτό» - Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει το ταλέντο του ως πατέρας

Τη μεγάλη βραδιά του τελικού του MasterChef 6, ένα γεγονός που φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης, η κάμερα του Breakfast at Star βρέθηκε εκεί για να καταγράψει όλο το παρασκήνιο, αλλά και για να αποσπάσει λίγες δηλώσεις από τους φιναλιστ, τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τους τρεις κριτές. Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά και τον ρόλο του πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ ανέφερε πως δεν περίμενε να είναι τα δύο αυτά παιδιά στον τελικό, αλλά ήταν πράγματι πολύ καλοί και οι δύο και, μάλιστα, η Καλλιόπη αποτελεί παράδειγμα για όσους φαίνεται πως το θέλουν πολύ και προσπαθούν για τον στόχο τους. Όσον αφορά την πατρότητα, αποκάλυψε την μεγαλύτερή του ικανότητα.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για το MasterChef 6 και τον ρόλο του ως πατέρας

«Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Και τα δύο παιδιά αξίζουν πραγματικά. Ήταν, δηλαδή, η μάχη στήθος με στήθος, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχουν περάσει από πάνδεινα, τους έχουμε δυσκολέψει πάρα μα πάρα πολύ. Είναι όντως ένας μαραθώνιος και θέλει πολλές αντοχές», είπε αρχικά.

Και στην ερώτηση για το αν περίμενε τους δύο συγκεκριμένους φιναλιστ, απάντησε: «Όχι, για τον τελικό, για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα δει. Είχα υπολογίσει, ίσως, και σε κάποιους άλλους παίκτες, δεν μπορώ να πω».

«Το ήθελε πάρα πάρα πολύ. Και όταν κάποιος θέλει κάτι πάρα πάρα πολύ, νομίζω ότι γίνεται. Αποτελεί παράδειγμα η καλλιόπη, όπως και όλα τα παιδιά», πρόσθεσε έπειτα για την Καλλιόπη.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πείραγμα του Κοντιζά για τις διακοπές που ο ίδιος δεν θα πάει φέτος: «Η αλήθεια είναι ότι ο Σωτήρης, τώρα, με τρία παιδιά τα έχει περάσει αυτά και είναι πλέον βετεράνος σε τέτοιες καταστάσεις. Τώρα είναι η φάση που μας πειράζει».

«Θέλετε να βγάλω το make up να δείτε τι γίνεται; Είναι πολύ το ξενύχτι, όντως. Τα πάντα κάνω και κάνω πάρα πολύ γρήγορα το γάλα. Το ετοιμάζω μπαμ μπαμ. Είμαι φοβερός σε αυτό», κατέληξε για τις ικανότητές του ως πατέρας.

«Εγώ είμαι παλιός» - Τα επικά σχόλια του Κοντιζά για τους νέους μπαμπάδες, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 14/6 οι δύο φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτης Κουμουνδούρος προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Οι δύο παίκτες όταν μπήκαν στην κουζίνα κι αφού αντίκρυσαν τους 3 κριτές, δέχτηκαν και μια πολύ όμορφη έκκληση καθώς στο στο πλατό βρέθηκαν συγγενείς και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αμέσως μετά την έναρξη της μονομαχίας, οι τρεις κριτές ως συνήθως δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε συμβουλές αλλά και μαθήματα στον Πάνο Ιωαννίδη, που έγινε μπαμπάς πριν λίγο καιρό αλλά και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που θα γίνει μπαμπάς σε μερικούς μήνες.

Να που φτάσαμε πάλι ένα βήμα πριν το τέλος» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να απαντά: «Συγκινητικό αλλά… τι θα κάνουμε μετά;

Λ.Κ.: Θα ξεκουραστούμε ρε Σωτήρη!

Π.Ι.: Βασικά θα πάμε για δουλειά. Δεν πάμε να ξεκουραστούμε αλλά…

Λ.Κ.: Πάμε για δουλειά αλλά, εντάξει, κάπου θα βρούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο

Σ.Κ.: Εσείς οι δυο;

Λ.Κ.: Εσύ όχι; Καθόλου;

Σ.Κ.: Εγώ είμαι παλιός πατέρας! Εσείς όμως;

Λ.Κ.: Άντε πάλι τα ίδια!

Π.Ι.: Εγώ τώρα είμαι στα δύσκολα και οσονούπω και ο Λεωνίδας. Οσωνούπω…

Λ.Κ.: Λοιπόν! Πάμε, πάμε στο μαγειρικό!

Ο επικός διάλογος των κριτών του Masterchef 6