Η πρώτη αντίδραση της Φαίης Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού» μετά την αγωγή του Αλέξη Κούγια ύψους 100.000 ευρώ

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση της Φαίης Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού» μετά την αγωγή του Αλέξη Κούγια ύψους 100.000 ευρώ

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κάνει αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά ενώ μάλιστα συμπλήρωσε πως αναμένεται να ακολουθήσουν κι νέες μηνύσεις αλλά και αγωγές με αφορμή τον τρόπο που επικοινωνούν τα media την εκδίκαση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (16/6) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» γνωστοποιήθηκε πως στο "στόχαστρο" βρέθηκε επίσης και ο Γιώργος Λιάγκας όπως επίσης και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά δεν θέλησε να τοποθετηθεί ενώ από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάντως δεν θα έπρεπε να έχει παράπονο ο Αλέξης Κούγιας. Δε θα μπω στην ουσία των αγωγών και των μηνύσεων που θα κάνει σε όλους μας. Έχει τη μερίδα του λέοντος σε όλες τις εκπομπές».

Οι δηλώσεις Λιάγκα - Σκορδά για τον Αλέξη Κούγια και τις αγωγές

«Ελπίζω η Σκορδά και ο Λιάγκας να έχουν καλά συμβόλαια για να με αποζημιώσουν» - "Καταπέλτης" ο Αλέξης Κούγιας

Λίγο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε για την αγωγή που αποστέλλει στην Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το ποσό), ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που προβλήθηκε στην εκπομπή, στην οποία χαρακτηρίστηκε ως «αλήτικος» ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίζεται τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Βέβαια ξεκαθάρισε πως η αγωγή δεν γίνεται για αυτή τη συνέντευξη, ωστόσο ήταν ευθύνη των παρουσιαστών που επέλεξαν να προβάλλουν ένα τέτοιο θέμα στην εκπομπή τους.

«Πληροφορήθηκα ότι στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας παίχτηκε, και έχει σημασία που ήταν μαγνητοσκοπημένη, η δήλωση της κυρίας Τζώρτζη, η οποία τόλμησε και είπε ότι είμαι αλήτης και κάνω αλήτικη υπεράσπιση. Ευθύνη έχουν και οι παρουσιαστές.

Όταν έρθει η ώρα του ταμείου, παρακαλώ να έχουν κάνει καλά συμβόλαια ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά και να έχουν και καλά περιουσιακά στοιχεία, για να μπορούν να με αποζημιώσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.