«Με τα 50.000 ευρώ θα...» - Ο Πάνος Κουμουνδούρος αποκαλύπτει τι θα κάνει με το έπαθλο του MasterChef

Η απάντηση θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με τα 50.000 ευρώ θα...» - Ο Πάνος Κουμουνδούρος αποκαλύπτει τι θα κάνει με το έπαθλο του MasterChef

Το βράδυ της Τετάρτης 15/6 και μετά από έξι πολύ απαιτητικούς μήνες ο Πάνος Κουμουνδούρος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού και σήκωσε το έπαθλο του MasterChef (δείτε εδώ την στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων). Φυσικά όμως το έπαθλο δεν έρχεται μόνο, συνοδεύεται και από 50.000 ευρώ, τα οποία δίνονται στους νικητές.

Το πρωί της Πέμπτης 16/6 ο νικητής βρέθηκε στο πλατό του Breakfast at Star και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλους και για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι. Ενώ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πως θα χρησιμοποιήσει τα μετρητά εκείνος έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

Τι θα κάνει τα 50.000 ευρώ ο Πάνος Κουμουνδούρους;

«Ακόμα δεν ξέρω τι θα τα κάνω τα χρήματα, η αλήθεια είναι αυτή. Θέλω να δω τι επιλογές έχω, τι προτάσεις θα φανερωθούν και μετά επενδύεις όπως αισθανθείς ότι θα πάει καλύτερα. Και στην καντίνα της Πόπης επενδύεις, θα είναι η καλύτερη καντίνα στην Ελλάδα», παραδέχτηκε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω μεγάλα όνειρα, θέλω να τα κάνω όλα και να μαγειρεύω και να ταξιδεύω και να είμαι στην τηλεόραση».

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως μπορεί να είχε την τύχη του Άκη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής, κάτι που τελικά έγινε.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και είχε εξ' αρχής στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα είχε τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο.