«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα» - Η πρώτη ανάρτηση του Πάνου μετά το τελικό του MasterChef

Γέμισε καρδιές το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα» - Η πρώτη ανάρτηση του Πάνου μετά το τελικό του MasterChef

Το βράδυ της Τετάρτης 15/6 ο Πάνος Κουμουνδούρος στέφθηκε ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6, κερδίζοντας την συμπαίκτριά του, Καλλιόπη Μπεζάντε, με μία συγκλονιστική βαθμολογία στα πιά τα του (δείτε εδώ την στιγμή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων).

Φυσικά η χαρά του είναι απερίγραπτή και θέλει να μοιραστεί με όλους ότι τελικά τα κατάφερε. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε στο Breakfast at Star εκείνος που θα ήθελε να τον βλέπει ήταν ο πατέρας του, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Η πρώτη ανάρτηση του Πάνου μετά το τέλος του MasterChef 6

Μετά το τέλος του τελικού, ο μεγάλος νικητής ενεργοποίησε και πάλι τον λογαριασμό του στο Instagram και τον γέμισε με storis, ενώ πριν από λίγα λεπτά έκανε και την πρώτη του ανάρτηση, κρατώντας το μεγάλο έπαθλο.

«Αυτό το υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την στήριξη όλους αυτούς τους μήνες! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρά δεν το φανταζόμουν όλο αυτό που ζω!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Η αποθέωση του Πάνου μετά τo τέλος του MasterChef

Φαίνεται πως ο Πάνος δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μόνο με τις μαγειρικές του ικανότητες, καθώς οι χρήστες του Twitter δεν βαρέθηκαν να τον αποθεώνουν χθες βράδυ, ως πρότυπο παιδιού και χαρακτήρα, αφού είναι από τους λίγους νικητές ριάλιτυ που διακρίνεται από τέτοια σεμνότητα.

Ο αγαπημένος σεφ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, άνοιξε ξανά το προφίλ του στο instagram, το οποίο είχε κλειστό για όλο το διάστημα που παρέμεινε στο παιχνίδι και είδε τους followers του να ανεβαίνουν κατακόρυφα.