Με απουσίες το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου - «Τα περαστικά μας...»

Για ποιον/ ποια χτυπάει η καμπάνα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με απουσίες το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου - «Τα περαστικά μας...»

Το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου απαρτίζεται από πολύ σημαντικά πρόσωπα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεχωρίζει για όσα αναλύει στο Super Κατερίνα αλλά και με την μακρά εμπειρία του στην παρουσίαση και τη δημοσιογραφία.

Δυστυχώς όμως την Πέμπτη 16/6 η Καινούργιου καλωσόρισε το κοινό της σε άλλη μια πρωινή εκπομπή της, ανακοινώνοντας πως ο Ανδρέας θα έλειπε από την παρέα τους χωρίς αυτό να σημαίνει πως του συμβαίνει κάτι σοβαρό. Είναι γνωστό ότι νιώθει πολύ άνετα στο δυναμικό, που ανήκει και έτσι όταν δεν αισθάνεται άσχημα όταν χρειάζεται να λείψει. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και αυτό φάνηκε από την πολύ πρόσφατη έκπληξη, που του έκαναν.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ο Ανδρέας δεν είναι σήμερα μαζί μας, είναι λίγο αδιάθετος, όχι όμως κάτι ανησυχητικό. Τα περαστικά μας».

Η σπόντα του Μικρούτσικου στην Καινούργιου

Τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή Super Κατερίνα τα σκηνικά μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικου δίνουν και παίρνουν με την ένταση μεταξύ τους στο peak της (δείτε εδώ το πιο πρόσφατο). Με το παραμικρό είναι και οι δύο έτοιμοι να πάρουν ''φωτιά''. Έτσι, και στη σημερινή εκπομπή 8/6 ήρθανε και πάλι σε αντιπαράθεση. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η συζήτηση μεταξύ Σπυροπούλου και Παπαγεωργίουγια την παρουσίαση του My Style Rocks.

«Αντρέα μου ποια από τις δύο θα σου άρεσε να παρουσιάσει το My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Εσύ».

«Τώρα κάνω το πρωινό και θέλεις να κάνω το My Style Rocks;», ρώτησε έκπληκτη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας. Θέλω να σου πω με άλλα λόγια, καμία από τις δύο! Δεν το κατάλαβες; Πρέπει να το κάνω τόσο λιανά; Τα θες πενηνταράκια; Λοιπόν, καμία», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ορθά κοφτά.

«Το έκανα για να αποφύγω να μην φαίνομαι δηλητηριώδης», διευκρίνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια.