MasterChef 6: «Του αφιέρωνα πιάτα συνέχεια» - Αυτός είναι ο σύντροφος της Καλλιόπη Μπεζάντε

Τρελά ερωτευμένη η Ποπάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Του αφιέρωνα πιάτα συνέχεια» - Αυτός είναι ο σύντροφος της Καλλιόπη Μπεζάντε

Το βράδυ της Τετάρτης 15/6 το πλατό του MasterChef γέμισε με κονφεττί μετά την νίκη του Πάνου Κουμουνδούρου. Η Καλλιόπη Μπεζάντε έλαβε την δεύτερη θέση του διαγωνισμού και η αλήθεια είναι ότι ήταν παραπάνω από ευχαριστημένη με την έκβαση των πραγμάτων.

Η κάμερα του Breakfast at Star βρέθηκε στα backstage και έλαβε αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες. Μάλιστα η Καλλιόπη δεν έκρυψε την ανακούφιση και την χαρά της, όταν βρέθηκε ξανά με τον σύντροφό της, μετά από 6 μήνες στο παιχνίδι.

Ο σύντροφος της Καλλιόπη Μπεζάντε στα backstage του MasterChef

«Για εμένα είναι ήδη νικήτρια, και 23η να έβγαινε πάλι νικήτρια θα ήταν γιατί προσπάθησε και κατάφερε, να μπει μέσα στο σπίτι που πέρυσι δεν τα κατάφερε και εν τέλει έφτασε στον τελικό και αναμετρήθηκε με έναν δύσκολο αντίπαλο. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί τώρα και για τους δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύντροφός της.

«Εννοείται ότι μου έλειψε όσο καιρό ήταν μέσα στο σπίτι και πάρα πολύ μάλιστα», παραδέχτηκε ο Μιχάλης, ενώ το ίδιο δήλωσε και η Ποπάρα: «Εννοείται ότι μου έλειπε, το έλεγα συνέχεια, πιάτα του αφιέρωνα, αλλά εντάξει τελείωσε το παιχνίδι και όλα καλά».

Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή της Καλλιόπης Μπεζαντέ

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Νάξο. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά ωστόσο η μαγειρική ήταν αυτό που την κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Η Καλλιόπη δήλωσε για δεύτερη φορά συμμετοχή στον διαγωνισμό και φέτος όχι μόνο ο κόσμος αλλά και οι κριτές αναγνώρισαν τη μεγάλη της βελτίωση. Σε σημείο μάλιστα που βήμα-βήμα την οδήγησαν στον τελικό.

Ειδικά φέτος έχει αποδείξει πως είναι επτάψυχη αφού κατάφερε να διώξει πολύ άξιους παίκτες από το πλευρό της κατά τη διάρκεια προβολής του παιχνιδιού. Να θυμίσουμε πως έχουμε ξαναδεί αναμέτρηση άντρα-γυναίκας στον τελικό, όμως μόνο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε πέρυσι να εξολοθρεύσει τον αντίπαλό της, Διονύση Σαρακίνη.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Καλλιόπη θα είναι αυτή που θα καταφέρει να εξασφαλίσει τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο της νέας Ελληνίδας MasterChef.