Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Full in love ο Γιώργος Κακοσαίος - Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Η ατάκα που ήθελε πάντα να πει

Full in love ο Γιώργος Κακοσαίος - Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού
News 16.06.2022 13:14
Από Youweekly Team

Αποτελεί έναν από τους υποσχόμενους τραγουδιστές της νέας γενιάς, όπου κάνει την μία επιτυχία μετά την άλλη. Ο λόγος για τον Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος έχει επικεντρωθεί στην μουσική του καριέρα και έχει πέσει με τα «μπούνια» στην περιοδεία που ξεκινά με τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο και την αδερφή του, Κατερίνα Κακοσαίου.

Έχει κοπέλα ο Γιώργος Κακοσαίος;

Ο τραγουδιστής, παρά τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Μελίνα Νικολάϊδη, κρατά πολύ καλά κρυμμένη την προσωπική του ζωή και φυλάει σαν κόρη οφθαλμού τις σχέσεις του. Ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 16/6 η κάμερα του Πρωινού, τον στρίμωξε με αποτέλεσμα ο Γιώργος Κακοσαίος να δώσει μια πάντηση.

«Είμαι πολύ καλά αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ», είπε με χιούμορ ενώ στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος και πως όλα πηγαίνουν τέλεια στην ζωή του.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κακοσαίο

Από τη μία το ποδόσφαιρο κι από την άλλη η μουσική. Από τη μία το πάθος κι από την άλλη η μοίρα. Καμιά φορά είναι δύσκολο να ξεφύγεις της δεύτερης. Φαίνεται ότι το τραγούδι κυλούσε πάντα στο DNA του Γιώργου Κακοσαίου. Και κάτι μου λέει ότι δεν το επέλεξε εκείνος, αλλά η επιλογή έγινε σχεδόν αυτόματα. Μοιραία.

Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με έναν πατέρα σαν τον Γιάννη Πλούταρχο, θα έλεγε κανείς πως τις πρώτες του ακόμα λέξεις τις είπε τραγουδιστά. Ο Γιώργος Κακοσαίος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Παράλληλα, όμως, ασχολήθηκε έντονα και με το ποδόσφαιρο, επιλέγοντας τη θέση του τερματοφύλακα.

Έπαιξε για αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως τον περίμενε μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα. Το τραγούδι, όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι από την Panik Records με τίτλο ‘Ψέμματα’ και έκανε αμέσως πολλά βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος του. Αναμφίβολα, ξεκίνησαν και οι συγκρίσεις με τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο. H αλήθεια είναι πως οι φωνές πατέρα και γιου παρουσιάζουν κάποιες ομοιότητες. Ο Γιώργος το ήξερε, το περίμενε, αλλά όπως ο ίδιος λέει, δεν έχει σκοπό να μοιάσει σε κανέναν. Και είναι μάλιστα έτοιμος να παλέψει σκληρά, για να αποδείξει πως αξίζει.

Πρόσφατα, ακούσαμε και το δεύτερο κομμάτι του με τίτλο ‘Έρωτας Μοιάζει’. Ένα επίσης ιδιαίτερο κομμάτι, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να αγαπά ο κόσμος. Με αφορμή αυτό το κομμάτι, τον βρήκαμε και τον ανακρίναμε. Για το ποδόσφαιρο, τη μουσική, τον πατέρα του, τον έρωτα και τα επόμενα βήματά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένεια του

Ξέσπασαν σε ατελείωτο γέλιο - Η φωνή που διέκοψε τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο στο βίντεό τους

Share