Πριν την Μακρυπούλια και την Ολυμπίου - Η άγνωστη κούκλα πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριν την Μακρυπούλια και την Ολυμπίου - Η άγνωστη κούκλα πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας από τους καλλιτέχνες όπου έχει επιλέξει συνειδητά να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, δυο μακροχρόνιες σχέσεις του έχουν γίνει αρκετά γνωστές καθώς η μια θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετά πρόσφατη μιας και ήταν με την Ζέτα Μακρυπούλια ενώ από την άλλη ήταν επίσης και η Δέσποινα Ολυμπίου.

Βέβαια, λίγοι γνωρίζουν με ποια ήταν σε σχέση μερικά χρόνια πριν. Ο λόγος φυσικά για την Αναστασία Ιωακειμίδου, η οποία ασχολείται επίσης στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ήταν ζευγάρι όταν ο τραγουδιστής έκανε τα πρώτα βήματα του στο χώρο της μουσικής.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Χατζηγιάννη πριν την Μακρυπούλια και την Ολυμπίου

Η πρώην σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Έτσι είναι η πρώην σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η Ιωάννα Ιωακειμίδου είναι η πρώην του

Τόσα χρόνια έμενε κρυφό - Στη φόρα το πραγματικό όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία την μουσική του καριέρα και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του. Με καταγωγή από την Κύπρο, ο ίδιος γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου το 1978 στη Λευκωσία.

Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου και στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου από όπου αποφοίτησε διπλωματούχος στο πιάνο, στη κιθάρα και στα ανώτατα θεωρητικά μαθήματα. Το 1994 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ταλέντων «Αφετηρίες» που προβλήθηκε στο ΡΙΚ πρώτος μεταξύ 1000 διαγωνιζομένων. Επίσης, την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον «Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού» με το τραγούδι Η δική μου Ιστορία όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.

Αυτό που αγνοούν οι περισσότεροι είναι πως το όνομα Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι το πραγματικό του, αλλά το υιοθέτησε ως καλλιτεχνικό.

Δείτε εδώ ποιο είναι το πραγματικό του όνομα!