Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση της παρουσιάστριας για την "επίθεση" της Λατινοπούλου στο Instagram

Δεν χρειάστηκε να γράψει πολλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση της παρουσιάστριας για την

Η Δανάη Μπάρκα, την Τετάρτη 15/6, δέχθηκε φραστική επίθεση από την Αφροδίτη Λατινοπούλου για τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μαγιό και πέρα από την απάντηση που έδωσε μιλώντας στην εκπομπή της, Πάμε Δανάη, θέλησε να δείξει και στους διαδικτυακούς της φίλους πως δικαιώθηκε.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να θέσει εκτός των εθνικών εκλογών την πολιτικό, καθώς τα μέλη του κόμματος δεν θεωρούν πως της αξίζει κάποια θέση στο οργανόγραμμά τους και έτσι, η παρουσιάστρια δημοσίευσε την ανακοίνωση με ένα story, κλείνοντας κάθε στόμα που δεν ξέρει να σέβεται τις γυναίκες και τα σώματά τους.

Η ίδια δεν σχολίασε τίποτα άλλο και άφησε τα παρακάτω λόγια να τα πουν όλα, ενώ θα συνεχίσει κανονικά τη ζωή της, αφήνοντας πίσω ότι συνέβη.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Το συγκινητικό μήνυμα και η δημόσια υποστήριξη του Γεωργίου

Από την Τετάρτη 15/6 έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων μετά από μια επίμαχη δημοσίευση, που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά της Δανάης Μπάρκα, αναφορικά με τα κιλά της και μια φωτογραφία της με μαγιό, που κυκλοφόρησε και εξυψώθηκε από πολλούς.

Η κίνηση αυτή μπορεί να εμπίπτει στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης και της πολυφωνίας αλλά κατά τα άλλα αποτελεί μια άκρως προσβλητική και ρατσιστική κίνηση, μειώνοντας κάθε σωματότυπο, που κατά την πολιτικό φέρει περισσότερα από τα δικά της και τα συνηθισμένα κιλά.

Φυσικά και η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για την επίθεση στο πρόσωπο της και την αντιμετώπισε πολύ άξια μιλώντας στην εκπομπή της σχετικά με το ζήτημα και καταστέλλοντας έτσι την ανάγκη κάποιων για προώθηση προσβλητικών σχολίων. Λέγοντας λοιπόν τα αυτονόητα δέχτηκε μεγάλη συμπαράσταση με το story του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram να ξεχωρίζει.

Μπάρκα - Γεωργίου