Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά το κόψιμό της από τη Νέα Δημοκρατία

Η οργισμένη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά το κόψιμό της από τη Νέα Δημοκρατία

Μετά την νέα επίθεσή της, η οποία αυτή τη φορά είχε ως στόχο τη Δανάη Μπάρκα και τα θετικά σχόλια που δέχθηκε για το σώμα της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, απομακρύνθηκε από την Νέα Δημοκρατία και δε θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό της για τις επόμενες εκλογές.

Η ίδια λίγο μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από τις πηγές του κυβερνώντος κόμματος, αντέδρασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση που έκανε η Λατινοπούλου μετά την απομάκρυνσή της από τη Νέα Δημοκρατία

Συγκεκριμένα έκανε repost μία ανάρτηση που έγραφε: «Τραγικός ο φασισμός. Ας αποφασίσει ο κόσμος στις επόμενες εκλογές αν πρέπει να είναι ή όχι. Με Λατινοπούλου μέχρι θανάτου», και εκείνη από τη μεριά της, έγραψε: «Ευχαριστώ για τη στήριξη».

Αφροδίτη Λατινοπούλου εκτός ΝΔ

Η Λεοντίτση υποστήριξε τη Λατινοπούλου και της κατέβασαν τα stories

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά την, κατά πολλούς, ρατσιστική τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προς την Δανάη Μπάρκα σχετικά με την κυκλοφορία φωτογραφιών με μαγιό της δεύτερης κυρίας, εκφράζοντας με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια της για αυτές.

Το κοινό και η ίδια η παρουσιάστρια έσπευσαν να καταδικάσουν την τοποθέτηση αυτή, θέλοντας να περάσουν το μήνυμα, πως ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει ό,τι σώμα θέλει αρκεί να είναι συμφιλιωμένος με αυτό και να το αγαπάει. Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι τάχθηκαν μαζί της με την Σοφία Λεοντίτση να κάνει ως συνήθως, ένα insta story, το οποίο της το κατέβασαν, εκφράζοντας μια ''ιδιαίτερη'' σκέψη της επί του θέματος.

«Δεν ξέρω τι φασιστακια κρύβονται από πίσω. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι κατεβαίνουν επιλεκτικά Story μου σαν αυτά εδώ αλλά χωρίς να μου έρχεται παραδείγματος χάρη μια ειδοποίηση από το Instagram. Αυτό ομολογώ είναι πρωτοφανές και ειδικά σε εμένα. Όλο αυτό ξεκίνησε με αφορμή μια θέση που πήρα υπέρ σε ένα θέμα, της κυρίας Λατινοπουλου».

«Εάν υπήρχε κάποια προσβολή από μέρους μου ή ακατάλληλο περιεχόμενο θα μου ερχόταν ενημέρωση από την ίδια την εφαρμογή του Instagram. Αυτό δεν συνέβη ποτέ πράγμα που το κάνει πολύ περίεργο στα μάτια μου. Άλλοι σφάζονται για πολιτικά ζητήματα για πολύ σοβαρότερα θέματα, όχι εδώ που απλά λέμε μια γνώμη για ένα τόσο απλό θέμα κοινωνικό.

Της κυρίας Λατινοπούλου είναι όλα εκεί ανέγγιχτα όπως και όσων άλλων. Τα δικά μου απλά μηνύματα και από κόσμο ή οι προσωπικές μου σημειώσεις σε ένα ΔΙΚΟ ΜΟΥ μέσον, γιατί αφαιρούνται άραγε; Μένει να μου κατεβάσουν και τον λογαριασμό σε λίγο ποιος ξέρει;

Θα υποβάλλω λοιπόν για πρώτη φορά μήνυση όπως και με συμβούλευσε να κάνω η δίωξη για να φτάσω στον λόγο για τον οποίο έγινε αυτό σήμερα σε εμένα. Το τελευταίο που με νοιάζει είναι το Instagram. Το πρώτο που με αφορά είναι η ελευθερία μου» ξέσπασε στη συνέχεια η Σοφία Λεοντίτση.

Ξέσπασμα Λεοντίτση

Ξέσπασμα Λεοντίτση 2