«Απαγορεύονται τα σκουπίδια» - Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το σάλο με την Λατινοπούλου

Το μήνυμα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Απαγορεύονται τα σκουπίδια» - Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το σάλο με την Λατινοπούλου

Χαμός έχει επικρατήσει από την Τετάρτη 15/6 με πρωταγωνίστριες την Αφροδίτη Λατινοπούλου και την Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό, ωστόσο η πρώτη έσπευσε να σχολιάσει εκείνους που κακώς προωθούν την παχυσαρκία.

Φυσικά, το γεγονός αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έλαβε τεράστιες διαστάσεις, με τους περισσότερους φυσικά να υποστηρίζουν δημόσια την Δανάη Μπάρκα.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά το συμβάν, η Δανάη Μπάρκα έδωσε την δική της αφοπλιστική απάντηση τόσο μέσα από την εκπομπή της (δείτε εδώ τι είπε), όσο και μέσα από μια νέα ανάρτηση που προχώρησε. Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το σάλο με την Λατινοπούλου

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία.
Το μόνο που απαγορεύεται,είναι τα..σκουπίδια
Να χαμογελάτε κουκλοι μου.
(Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσεις)».

Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το σάλο με την Λατινοπούλου

Το συγκινητικό μήνυμα και η δημόσια υποστήριξη του Γεωργίου

Από την Τετάρτη 15/6 έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων μετά από μια επίμαχη δημοσίευση, που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά της Δανάης Μπάρκα, αναφορικά με τα κιλά της και μια φωτογραφία της με μαγιό, που κυκλοφόρησε και εξυψώθηκε από πολλούς.

Η κίνηση αυτή μπορεί να εμπίπτει στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης και της πολυφωνίας αλλά κατά τα άλλα αποτελεί μια άκρως προσβλητική και ρατσιστική κίνηση, μειώνοντας κάθε σωματότυπο, που κατά την πολιτικό φέρει περισσότερα από τα δικά της και τα συνηθισμένα κιλά.

Φυσικά και η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για την επίθεση στο πρόσωπο της και την αντιμετώπισε πολύ άξια μιλώντας στην εκπομπή της σχετικά με το ζήτημα και καταστέλλοντας έτσι την ανάγκη κάποιων για προώθηση προσβλητικών σχολίων. Λέγοντας λοιπόν τα αυτονόητα δέχτηκε μεγάλη συμπαράσταση με το story του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram να ξεχωρίζει.

Μπάρκα - Γεωργίου