«Δε θα βρεις ούτε 50αρικο»- ''Καταπέλτης'' ο Αλέξης Κούγιας για τους 343 καλλιτέχνες

Οι δηλώσεις του στην δημοσιογράφο του Happy Day

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δε θα βρεις ούτε 50αρικο»- ''Καταπέλτης'' ο Αλέξης Κούγιας για τους 343 καλλιτέχνες

Τεράστια αίσθηση έχει προκαλέσει η επιστολή 343 ατόμων αναφορικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Αλέξης Κούγιας για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς οι εξελίξεις τον τελευταίο καιρό είναι ραγδαίες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας στην δίκη Λιγνάδη, οι τηλεοπτικές κάμερες έλαβαν δηλώσεις από την κυρία Κούρκουλα, που κατέθεσε υπέρ αλλά και τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, Αλέξη Κούγια. Η δημοσιογράφος της εκπομπής Happy day μίλησε τηλεφωνικά με το γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις για την επιστολή των 343 καλλιτεχνών

«Δε θα κάνω αγωγή και στους 343.. Και να τους γυρίσεις ανάποδα δε θα βρεις ούτε 50αρικο. Τι αποζημίωση να παρεις; Τι να καταδικάσεις, ανθρώπους, που τι να καταλάβουν; Που πάνε και υπογράφουν λες και είναι αγέλη.. και θες να αυτονομάζεσαι ηθοποιός, τραγουδιστής και δεν έχεις παρακολουθήσει ούτε μια μέρα τη δίκη;», σχολίασε ο Κούγιας.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τους 343 καλλιτέχνες

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για την επιστολή των 343 κατά Κούγια

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν και δε παρέλειψαν να σχολιάσουν και στις κάμερες, όπως και ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, καθώς είναι ένας από τους ηθοποιούς που υπογράφει την επιστολή. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 15/6.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά: «Αν χρειαστεί θα υπογράψουμε και άλλο κείμενο θυμίζοντας ότι το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στα θύματα».