«Πρώτη φορά..» - Το σπάνιο βίντεο από την πρώτη κινηματογραφική στιγμή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Η ανάρτηση στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πρώτη φορά..» - Το σπάνιο βίντεο από την πρώτη κινηματογραφική στιγμή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επέστρεψε τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Σασμός”(δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε) , μετά από αρκετό διάστημα, που είχε απομακρυνθεί από τα φώτα. Πρόσφατα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σπάνιο βίντεο από την αρχή της καριέρας της.

Το βίντεο της το έστειλε μια σελίδα θαυμαστών της και επρόκειτο για ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα με την ταινία μήκους, “Λάθος αιώνας”.

Στην ανάρτηση της η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε: «Μου στείλατε αυτό σήμερα… Πρώτη φορά στη ζωή μου On camera. (και Γιάννης Τσορτέκης και Όλγα Δαμάνη φαίνονται)».

Η ανάρτηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που είπε "Ναι" στην σειρά "Σασμός"

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «7 Μέρες TV» και μέσα σε όλα η ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να απέχει συνειδητά από την τηλεόραση αλλά και το γιατί αποφάσισε να γυρίσει και πάλι με την σειρά «Σασμός».

Μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων» με τον Αλέξη Γεωργούλη το 2005, απουσιάσατε από τη μικρή οθόνη οικειοθελώς και επανεμφανιστήκατε με το σίριαλ «Είναι στιγμές» το 2012. Μετά κενό… Τι σας έκανε να επιστρέψετε τώρα;

Με τον «Εραστή δυτικών προαστίων» ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα «να μια ωραία στιγμή». Προσωπικά, για μένα, χειρότερο πράγμα από την καραντίνα δεν υπήρξε. Μεγάλη η αβεβαιότητα και το οικονομικό τσουνάμι που έπληξε το θέατρο για ένα χρόνο. Τώρα εμβολιαστήκαμε και νιώθω μια χαρά που πάω στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Γιατί το γυαλί είναι αλήθεια και η κάμερα δείχνει ακόμα και τις σκέψεις σου.

Είστε παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη, που υποδύεται το δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες. Τη βλέπατε τη σειρά;

Βέβαια, και θα συνεχίζετε να βλέπετε τον σύζυγό μου στις Άγριες Μέλισσες γιατί δεν θα φύγει από το πλευρό του Σεβαστού και την τρίτη σεζόν. Μόνο οι κόρες μας δεν θα μας βλέπουν και τους δύο στην τηλεόραση γιατί ακόμα είναι μικρές.