«Κόντεψα να χάσω...» - Το σοβαρό ατύχημα του Ιβάν Σβιτάιλο με την μηχανή

Η συγκλονιστική αποκάλυψή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κόντεψα να χάσω...» - Το σοβαρό ατύχημα του Ιβάν Σβιτάιλο με την μηχανή

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε πρόσφατα ο Ιβάν Σβιτάιλο και μίλησε μεταξύ άλλων για τα ατυχήματα που είχε, ενώ πρόσφατα μίλησε και για την μάχη του με το αλκοόλ.

Το ατύχημα που είχε στο παρελθόν ο Ιβάν Σβιτάιλο

Ήρθες ποτέ αντιμέτωπος με τον θάνατο;

Ναι, επειδή ήμουν μηχανόβιος, είχα σοβαρά τροχαία. Μια φορά μάλιστα εξαιτίας ενός τροχαίου κόντεψα να χάσω τη συμμετοχή μου στη Λυρική Σκηνή. Είχα μόλις τελειώσει τη σχολή και έκανα ακρόαση για τη Λυρική.

Μια μέρα μετά που πήρα τα αποτελέσματα και έγινα δεκτός τράκαρα με τη μηχανή. Χτύπησα πολύ άσχημα, διαλύθηκε το πόδι μου. Για δυο μήνες ήμουν σε διαδικασίες αποκατάστασης. Όταν έχεις άγνοια κινδύνου και τρέχεις, η ίδια η ζωή σου λέει κάνε μια παύση, πάρε μια ανάσα. Δεν πρέπει να τρέχουμε. Μόλις γεννήθηκε η κόρη μου, η μηχανή έφυγε την επόμενη μέρα.

Το ατύχημα που είχε στο παρελθόν ο Ιβάν Σβιτάιλο

«Κατάλαβα ότι έπιασα πάτο, ήταν τέτοια η κατάστασή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 ο Ιβάν Σβιτάιλο. Ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε πέσει στο αλκοόλ.

«Ο πατέρας μου ήταν βαριά αλκοολικός και είχε χάσει τη συνείδησή του. Πριν φύγει από τη ζωή μού είπε ότι “κάναμε πολλά λάθη”. Μπήκα κι εγώ στην αυτοκαταστροφή του πατέρα μου, τον αλκοολισμό.

Εκείνη την περίοδο είχα σταματήσει τα πάντα. Η γυναίκα μου με βοήθησε. Όταν φτάνεις στον πάτο μόνο να σηκωθείς μπορείς. Κατάλαβα ότι έπιασα πάτο, ήταν τέτοια η κατάστασή μου… Είχα φτάσει 140 κιλά! Υπήρξαν άνθρωποι που έφυγαν από δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές», κατέληξε Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε και την ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί.