Είναι 52 και τώρα μοιάζει με 40 - Η Δέσποινα Βανδή έκοψε το μαλλί της καρέ

Δείτε φωτογραφίες με την απίστευτη αλλαγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι 52 και τώρα μοιάζει με 40 - Η Δέσποινα Βανδή έκοψε το μαλλί της καρέ

Διανύει εδώ και αρκετούς μήνες την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της! Η Δέσποινα Βανδή είναι πλέον - ξανά - ερωτευμένη (δείτε εδώ το δώρο 154.000 ευρώ που έκανε στον Μπισμπίκη) και.. πέρα από τον έρωτα που είναι μια δοκιμασία, φέτος είπε να δοκιμαστεί και στην παρουσίαση!

Εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει τα ηνία της εκπομπής Chart Show στον ALPHA και το βράδυ της Πέμπτης 16/6 κάνοντας μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο νέο επεισόδιο αποκάλυψε πως έκανε μια συγκλονιστική αλλαγή στην εμφάνισή της, έκοψε το μαλλί της καρέ!

Μπορούμε να πούμε με το χέρι στην καρδιά πως της πάει. Εσείς τι λέτε;

Οι αναρτήσεις της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή Chart Show

Δέσποινα Βανδή κοντό μαλλί

Η ανακοίνωση του ALPHA για το νέο επεισόδιο του Chart show

Αυτό το Σάββατο στις 21:30, το Chart Show επιστρέφει με ένα νέο chart που θα μας ξεσηκώσει! Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τα 30 πιο επιτυχημένα χορευτικά τραγούδια από το 2000 μέχρι σήμερα.

Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιράζονται μικρά και μεγάλα μυστικά των τραγουδιών που ο ρυθμός τους «ξεκλειδώνει» το μυαλό και παρασύρει το σώμα σε ξέφρενο χορό.

Γιατί τέτοια είναι η δύναμη του ρυθμού και του στίχου, ενός χορευτικού τραγουδιού! Αυτό το Chart Show βάζει φωτιά στη σκηνή με Πάνο Κιάμο! Στη μουσική σκηνή του Chart Show ανεβαίνουν με αγαπημένες επιτυχίες οι (με αλφαβητική σειρά): Σώτης Βολάνης, Πάνος Καλίδης, Κωνσταντίνος Κουφός, Μαλού Κυριακοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέφανος Πιτσινιάγκας, Χάρις Σάββα, Χρύσπα. Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τον Βασίλη Λιάτσο, και τη Ντόρα Μακρυγιάννη.

Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή,

Αυτό το Σάββατο στις 21:30 στον Alpha!