Τραγουδούσε τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ και έπαιζε κιθάρα - Η ανάρτηση για τα 70α γενέθλια του Γιώργου Παπανδρέου

Στο πλευρό του η μητέρα του, Μαργαρίτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγουδούσε τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ και έπαιζε κιθάρα - Η ανάρτηση για τα 70α γενέθλια του Γιώργου Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου την Πέμπτη 16/6 γιόρτασε τα 70α του γενέθλια και η γνωστή δημοσιογράφος, Ευδοκία Λελεδάκη, θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός και να ευχηθεί στον πολιτικό, που μόλις λίγες ημέρες πριν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Έτσι, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο του ίδιου, την ώρα που τραγουδούσε στην μητέρα του, Μαργαρίτα, τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, "Καλημέρα Ήλιε", παίζοντας ταυτόχρονα κιθάρα. Παρόλα αυτά, το βίντεο δεν είναι πρόσφατο, αλλά πρόκειται για την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, τον Δεκέμβριο του '21.

Το χαμόγελο δεν έλειπε από το πρόσωπό του, ωστόσο κανείς τους δεν είχε προβλέψει την ήττα που θα ερχόταν, γεγονός που μας οδήγησε σε μία άλλη τρομερή στιγμή του πολιτικού, όπου χόρεψε το ζεϊμπέκικο της απογοήτευσης, στην προσπάθειά του να ξεχάσει την κατάληξη που φοβόταν πως θα είχε η επιστροφή του στον χώρο του "εγκλήματος". Η μητέρα του, από την άλλη πλευρά, απολάμβανε επίσης την στιγμή και κοιτούσε με υπερηφάνια τον γιο της.

Το βίντεο του Γιώργου Παπανδρέου που τραγουδάει και παίζει κιθάρα στη μητέρα του

«Θα συνεχίσω το νέο τρόπο ζωής» - Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την επέμβαση

Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ένα προγραμματισμένο ραντεβού ώστε να βάλει βηματοδότη καθώς οι γιατροί είχαν κρίνει ότι είναι αναγκαίο.

Γιώργος Παπανδρέου εξελίξεις με την υγεία του

Συγκεκριμένα, η επέμβασή του πραγματοποιήθηκε με επιτυχία καθώς στις 10/6 πήρε εξιτήριο. Έτσι, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με παρέμβασή του στο 10ο Regional Growth Conference στην Πάτρα.

Ο Γ. Παπανδρέου συνομίλησε διαδικτυακά με τον δημοσιογράφο Αθανάσιο Ελλις σήμερα Σάββατο σε μία εξ αναβολής συζήτηση καθώς ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει με φυσική παρουσία την περασμένη Πέμπτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου.