Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Οι τρυφερές αναρτήσεις της Βαλέριας

Θα γίνει χαμός στο σπίτι τους σήμερα 17/6

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Οι τρυφερές αναρτήσεις της Βαλέριας

Τα γενέθλια της Ολυμπίας Χοψονίδου γιορτάζει σήμερα Παρασκευή 17/5 όλη η οικογένεια. Στο σπίτι τους με τον Βασίλη Σπανούλη έχουν χαρές και σίγουρα θα επικρατήσει πανζουρλισμός με τα 6 παιδιά που έχουν αποκτήσει και λατρεύουν.

Την αποκάλυψη για τα γενέθλια της Ολυμπίας έκανε η αδερφή της, Βαλέρια Χοψονίδου (η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 4). Στο προφίλ της στο Instagram έκανε διάφορες πολύ τρυφερές αναρτήσεις, τις οποίες με τη σειρά της η εορτάζουσα έκανε repost στο δικό της προφίλ.

Συγκεκριμένα, αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, ενώ ακολούθησαν από διάφορες στιγμές της ζωής της, όπως από την ημέρα που πόζαρε οικογενειακώς με το σύζυγό και τα παιδιά της.

Οι αναρτήσεις για τα γενέθλια της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ολυμπία Χοψονίδου ηλικία

Ολυμπία Χοψονίδου γενέθλιια

Η ηλικία της Ολυμπίας και η διαφορά με τον Βασίλη Σπανούλη

Ήταν 24 Ιουνίου του 2011 όταν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία υπέροχη τελετή που έλαβε χώρα στο κτήμα Νάσιουτζικ. Το παρών έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, ενώ από τότε οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα 6 παιδάκια τους.

Το ζευγάρι πλέον, μετά και από το τέλος της μπασκετικής καριέρας του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από την έξοδό τους στα μπουζούκια) έχοντας πάντα ως προτεραιότητά του τα παιδιά του.

Χοψονίδου Σπανούλης διαφορά ηλικίας

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ που μέχρι και οι ηλικίες τους είναι κοντινές. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1982 και έτσι σύντομα θα κλείσει τα 40, ενώ η σύζυγός του, στις 7 Ιουνίου του 1983, επομένως σύντομα θα γίνει 39.