«Άσε με να ολοκληρώσω...» - Υπέρ της Λατινοπούλου ο Φραγκολιάς, ενοχλημένη η Τσιμτσιλή

Το σχόλιο της παρουσιάστριας και η αντίδραση του συνεργάτη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άσε με να ολοκληρώσω...» - Υπέρ της Λατινοπούλου ο Φραγκολιάς, ενοχλημένη η Τσιμτσιλή

Την επίμαχη ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά της Δανάης Μπάρκα (δείτε εδώ τι έγραψε) θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Παρασκευής (17/6) η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, με τον Κώστα Φραγκολιά να αντιδρά και να τάσσεται υπέρ της πολιτικού.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ανάρτηση της Λατινοπούλου για τη Μπάρκα

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με το παραλήρημα το ρατσιστικό, γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο. Γιατί θεωρώ ως όσο δίνεις χώρο σε τέτοια θέματα τα γιγαντώνεις», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια.

«Μα δε μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας», είπε ο Φραγκολιάς.

Ήταν ρατσιστικό, γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά και την εμφάνιση του οποιουδήποτε. Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας διάφορα μηνύματα.

«Για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που μπορεί να έχει παραπάνω κιλά, νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της, κάνει επιτυχία και ντύνεται όπως θέλει. Για μένα είναι παράδειγμα αυτό. Για μένα», ολοκλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το σάλο με την Λατινοπούλου

Χαμός έχει επικρατήσει από την Τετάρτη 15/6 με πρωταγωνίστριες την Αφροδίτη Λατινοπούλου και την Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό, ωστόσο η πρώτη έσπευσε να σχολιάσει εκείνους που κακώς προωθούν την παχυσαρκία.

Φυσικά, το γεγονός αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έλαβε τεράστιες διαστάσεις, με τους περισσότερους φυσικά να υποστηρίζουν δημόσια την Δανάη Μπάρκα.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά το συμβάν, η Δανάη Μπάρκα έδωσε την δική της αφοπλιστική απάντηση τόσο μέσα από την εκπομπή της (δείτε εδώ τι είπε), όσο και μέσα από μια νέα ανάρτηση που προχώρησε. Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία.
Το μόνο που απαγορεύεται,είναι τα..σκουπίδια
Να χαμογελάτε κουκλοι μου.
(Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσεις)».

Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το σάλο με την Λατινοπούλου