Άγριες Μέλισσες: «Διαλύθηκα» - "Σπάραξε" το Twitter με την ερμηνεία της Δανάης Λουκάκη για τον χαμό του Θανασάκη

«Θα μου τον ξυπνήσετε, κοιμάται»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: «Διαλύθηκα» -

Το βράδυ της Πέμπτης 16/6, στο κανάλι του ANT1 και πιο συγκεκριμένα στις Άγριες Μέλισσες, είδαμε μία συγκλονιστική ερμηνεία από την Δανάη Λουκάκη, η οποία υποδύεται την Παγώνα στη σειρά και μόλις έχασε τον γιο της. Ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με τις "βρωμοδουλειές" του Ακύλα και όταν προσπάθησε να ξεφύγει, όλοι γνώριζαν πως η κατάληξη δεν θα ήταν ευχάριστη. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που πεθαίνει.

Έτσι, τον "έβγαλαν από τη μέση", αφήνοντας πίσω απέραντη θλίψη για την μητέρα του, αλλά και τον πατέρα του Περικλή, τα υπόλοιπα παιδιά τους, αλλά και όλο το χωριό. Φυσικά, ο κόσμος που παρακολουθούσε δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και δεν προσπέρασε το υποκριτικό ταλέντο της διάσημης ηθοποιού, με αποτέλεσμα το Twitter να πάρει "φωτιά" και να πλαντάξει.

Τα σχόλια στο Twitter για το επεισόδιο της Πέμπτης 16/6 στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - Θλίψη στο twitter

Θλίψη στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - Σπάραξε το Twitter

Άγριες Μέλισσες - Συγκίνηση με την Παγώνα

Άγριες Μέλισσες - Σχόλια

Άγριες Μέλισσες- Σχόλια στο Twitter

Άγριες Μέλισσες - Θάνατος

Άγριες Μέλισσες - Παγώνα

Άγριες Μέλισσες - ANT1

Άγριες Μέλισσες - Twitter

Άγριες Μέλισσες

«Δοξάζουμε τον Μελέτη και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε»

Δεν είναι η πρώτη, και σίγουρα με τις ερμηνείες που δίνει απλόχερα στο τηλεοπτικό κοινό, δε θα είναι και η τελευταία φορά που ο Μελέτης αποθεώνεται από τους χρήστες του Twitter για τον τρόπο που παίζει, μιας και για ακόμη ένα επεισόδιο έκλεψε τις εντυπώσεις στις Άγριες Μέλισσες και καθήλωσε τους πάντες!

Η είδηση του θανάτου του Θανάση από τον πυροβολισμό των Αβάντων έχει φέρει πανικό και έχει βυθίσει στην θλίψη αλλά και την οργή όλο το Διαφάνι, αλλά αυτός που έδωσε ρέστα για ακόμη ένα βράδυ τις τελευταίες εβδομάδες είναι ο Μελέτης μιας και γνωρίζει πολύ καλά ποιος ευθύνεται για αυτή τη συμφορά και είναι έτοιμος να κινηθεί αναλόγως.

Ο άλλοτε μισητός αλλά πλέον φειδωλά αγαπητός από το κοινό μετά την αλλαγή της στάσης του, Μελέτης, γνωρίζει καλά πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από την επίθεση προκειμένου να γλιτώσει τη δίκη και η επίσκεψη στα γραφεία των Αβάντων οριακά δεν κατέληξε σε τραγωδία Το twitter λοιπόν έδωσε το παρών για ακόμη ένα βράδυ και αποθέωσε τον Γιώργο Γεροντιδάκη για την ερμηνεία του.