«Συναντηθήκαμε τυχαία...» - Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε για την πρώτη γνωριμία της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

«Στο δεύτερο ραντεβού είπα στη μάνα μου ότι θα τον παντρευτώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Συναντηθήκαμε τυχαία...» - Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε για την πρώτη γνωριμία της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Μπορεί κατά κύριο λόγο η Ελεονώρα Μελέτη να επιλέγει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής της για την πρώτη γνωριμία της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια μαζί με την κόρη του, την Αλεξάνδρα και μάλιστα πριν λίγες μέρες γιόρτασαν και την επέτειό τους (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας).

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον άντρα της

«Όταν γνώρισα τον Θοδωρή, στο δεύτερο ραντεβού, πάω πάνω στη μαμά μου -που δεν το κάνω ποτέ- και της λέω "Θα βγω". Μου λέει "Με ποιον"; Λέω "Με τον πατέρα των παιδιών μου και τον άντρα που θα παντρευτώ". Στο δεύτερο ραντεβού.

Το είπα και στον Θοδωρή κάποια στιγμή. Μια φορά είχαμε βγει να φάμε. Συναντηθήκαμε σε μια παρέα τυχαία, μιλήσαμε.. μιλήσαμε πολλή ώρα όμως, μιλάγαμε μόνο μεταξύ μας, δεν υπήρχαν οι άλλοι και μετά από πέντε μέρες βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

Το απίστευτο περιστατικό από τις πρώτες διακοπές της Μελέτη με τον άντρα της

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα περιέγραψε ένα ακραίο και ιδιαίτερα χιουμοριστικό περιστατικό από τις πρώτες διακοπές με τον άντρα της Θοδωρή. Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί αν και η ίδια η παρουσιάστρια δεν το περίμενε όλο αυτό και όσο να 'ναι γνωρίζονται πολύ καλά.

Στις αρχές όμως του έρωτα αυτού, όπως συμβαίνει συχνά άλλωστε, υπήρξαν άβολες στιγμές μέχρι να εξοικειωθούν εντελώς ο ένας με τις συνήθειες του άλλου. Μια τέτοια στιγμή ήταν όταν η παρουσιάστρια θέλησε σε κοινό τους ταξίδι να επισκεφτεί την τουαλέτα. Mε τον καλό της ωστόσο στο ίδιο χώρο ένιωσε καλύτερα να νοικιάσει άλλο δωμάτιο.

«Επειδή έχει τύχει και στις καλύτερες οικογένειες, μου έχει τύχει εμένα με τον Θοδωρή στις πρώτες μας διακοπές να μην νιώθω πολύ άνετα και πήγα και νοίκιασα δωμάτιο. Του είπα την αλήθεια. Ότι “άκου να δεις, ότι δεν μπορώ να είσαι όχι στη διπλανή πόρτα, στο διπλανό δωμάτιο, στο διπλανό τετράγωνο, στο ίδιο νησί.

Δεν αισθανόμουν ασφάλεια. Νόμιζα ότι θα γυρίσει νωρίτερα, ότι θα μου κάνει πλάκα», ανέφερε η παρουσιάστρια γελώντας στο Mega Καλημέρα.