«Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να...» - Η πρόταση της Καινούργιου στην Παναγιώταρου την έπιασε εξαπίνης

«Θέλω να είσαι στην παρέα μας»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να...» - Η πρόταση της Καινούργιου στην Παναγιώταρου την έπιασε εξαπίνης

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα την Παρασκευή 17/6 και μετά από μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στο τέλος της συζήτησης, η παρουσιάστρια της έκανε μία πολύ δελεαστική πρόταση. Μένει να δούμε αν θα γίνει αποδεκτή από την άλλη πλευρά. Πάντως εμάς θα μας άρεσαν μαζί σε κάποιο καλό πρότζεκτ, που θα ταίριαζε και στις δύο.

Η πρόταση συνεργασίας της Κατερίνας Καινούργιου στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε κάποια στιγμή, γατί είσαι πολύ γλυκό πλάσμα. Θέλω να σπάσουμε το ταμπού ότι μια πολύ ωραία γυναίκα, δεν είναι έξυπνη. Θέμη αν είσαι οκ και εσύ, θέλω πάρα πολύ την Αλεξάνδρα στην παρέα μας του χρόνου. Αν δεν κάνεις κάτι άλλο και θέλεις, θέλω πολύ του χρόνου να είσαι στην παρέα μας.»!


Και πρόσθεσε: «Μου αρέσεις πάρα πολύ. Θεωρώ πως αν το δουλέψεις, σε λίγα χρόνια θα κάνεις κάτι δικό σου. Σκέψου το. Δεν είμαι ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Θέλω να είσαι στην παρέα μας»!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με ένα πλατύ χαμόγελο της απάντησε: «Είναι επίσημη πρόταση; Να αγχωθώ;».

Πάντως προς το παρόν η συνεργασία Παναγιώταρου - Στικούδη φαίνεται να είναι ήδη σε συζητήσεις

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία είναι σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα(δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση), βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, όμως, δεν μπόρεσε να αποφύγει να απαντήσει σε ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου για τις φήμες να είναι τηλεοπτική αντίπαλος της εκπομπής με την Κατερίνα Στικούδη στον ΑΝΤ1,όπως ακούγεται.

«Είμαστε σε μια φάση συζητήσεων αυτή τη στιγμή. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, δεν έχουμε υπογράψει. Το θέλουμε πάρα πολύ, έχουμε δέσει με την Κατερίνα από την πρώτη στιγμή. Σας κρατάμε σε μια αγωνία αν θα είμαστε απέναντί σας. Είναι φανταστικό το κλίμα με όλη την ομάδα και μακάρι να ξεκινήσουμε. Αν είναι να γίνει τον Σεπτέμβρη θα δούμε. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, θα ξεκινάμε αργότερα» αποκάλυψε για τη ζώνη που θα εμφανίζονται.

Παναγιώταρου Στικούδη