«Η δυσκολότερη σκηνή ήταν...» - Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος άκρως συγκινητικός και αφοπλιστικός

«Πήγα να βάλω τα κλάματα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η δυσκολότερη σκηνή ήταν...» - Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος άκρως συγκινητικός και αφοπλιστικός

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός κυρίως μέσα από τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για το μεγάλο τέλος της σειράς(δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε) αλλά και τι τον δυσκόλεψε περισσότερο. Αναφέρθηκε, επίσης, και στην περιοδεία που θα κάνει το καλοκαίρι με την «Ηλέκτρα».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για την δυσκολότερη σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

«Η δυσκολότερη σκηνή ήταν αυτή που γύρισα ως Λάμπρος με πραγματικά τυφλά παιδιά. Ήρθε αναπάντεχα και με ξάφνιασε. Τα γυρίσματα έγιναν στην Καλλιθέα, στη σχολή τυφλών. Έπεφτε το φως στα μάτια των παιδιών και τα ενοχλούσε, δάκρυζαν. Εγώ προσπαθούσα να μπω μπροστά για να τους κάνω σκιά την ώρα της λήψης.

Επίσης, όταν με ρωτούσαν αν είμαι ψηλός ή μελαχρινός συνειδητοποίησα πόσο ρεαλιστικό ήταν. Λύγισα. Αυτά τα αγγελούδια δεν έχουν αίσθηση του κόσμου που έχουμε εμείς. Άρχιζαν να με ψηλαφίζουν για να καταλάβουν πως είμαι και συγκινήθηκα. Μου ανακάτευαν τα μαλλιά, γελούσαν. Με τα παιδιά τρελαίνομαι, πήγα να βάλω τα κλάματα. Αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν τη ζωή σα να μην συμβαίνει τίποτα. Θέλουν να ζούνε», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Τέλος, αποκάλυψε ότι «θα έχουμε happy end για τον Λάμπρο και τη Λενιώ. Η τελευταία σκηνή του έργου θα είναι κάτι όμορφο, θα γυριστεί στον κάμπο από όπου ξεκίνησε η σειρά. Για τον κάθε ήρωα θα υπάρχει μια προσωπική ολοκλήρωση. Θα υπάρξει και θεία δίκη, θα τιμωρηθούν άνθρωποι και θα την πληρώσουν και άνθρωποι που δεν φταίνε».

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Το πρωί του Σαββάτου 21/5 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου ο ηθοποιός των «Άγριων Μελισσών», Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Εκεί μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην σειρά αλλά και στο μέλλον του στην τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων φαίνεται πως έκανε και μία αποκάλυψη.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν εiναι το αγαπημένο μου να δίνω συνεντεύξεις. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου... Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια 3ητρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία... Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο. Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση»

«Δεν γνωρίζω το τέλος. Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος «αα αυτό ήταν;». Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι»(δείτε εδώ το τέλος της σειράς).