«Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου..» - Η επική ατάκα του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου..» - Η επική ατάκα του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός κυρίως μέσα από τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες»(δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε), μίλησε για τη δημοσιότητα, την υποκριτική, τη σειρά και την περιοδεία που θα κάνει το καλοκαίρι με την «Ηλέκτρα». Σχολίασε, ακόμη και στο το δημοσίευμα που τον ενόχλησε.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για τη δημοσιότητα

«Φυσικά απολαμβάνω τη δημοσιότητα κι όλα τα καλά της αλλά όχι όλο αυτό που συνεπάγεται. Είναι όμορφο να σε χαιρετάνε στο δρόμο. Με τρελαίνει αυτό το star system, δεν έχει να κάνει με το αν είμαι καλά στη ζωή μου κι αν έχω άνεση τώρα» ανέφερε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου, όπως όλους μας, και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση. Δηλαδή οικογένειες πως τα καταφέρνουν και προέρχομαι από μία τέτοια οικογένεια. Στενοχωριέμαι γιατί ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Εννοείται ότι είναι ωραία η διασκέδαση και να βγούμε να τα πιούμε αλλά όχι και τα άκρα» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Έχω ενοχληθεί με εξώφυλλο κίτρινου περιοδικού, κινήθηκα νομικά», σχολίασε για δημοσίευμα που τον είχε ενοχλήσει.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για την δυσκολότερη σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

Δε παρέλειψε να κάνει και μία συγκλονιστική αποκάλυψη αναφερόμενος στη δυσκολότερη σκηνή που χρειάστηκε να παίξει στην αγαπημένη σειρά.

«Η δυσκολότερη σκηνή ήταν αυτή που γύρισα ως Λάμπρος με πραγματικά τυφλά παιδιά. Ήρθε αναπάντεχα και με ξάφνιασε. Τα γυρίσματα έγιναν στην Καλλιθέα, στη σχολή τυφλών. Έπεφτε το φως στα μάτια των παιδιών και τα ενοχλούσε, δάκρυζαν. Εγώ προσπαθούσα να μπω μπροστά για να τους κάνω σκιά την ώρα της λήψης.

Επίσης, όταν με ρωτούσαν αν είμαι ψηλός ή μελαχρινός συνειδητοποίησα πόσο ρεαλιστικό ήταν. Λύγισα. Αυτά τα αγγελούδια δεν έχουν αίσθηση του κόσμου που έχουμε εμείς. Άρχιζαν να με ψηλαφίζουν για να καταλάβουν πως είμαι και συγκινήθηκα. Μου ανακάτευαν τα μαλλιά, γελούσαν. Με τα παιδιά τρελαίνομαι, πήγα να βάλω τα κλάματα. Αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν τη ζωή σα να μην συμβαίνει τίποτα. Θέλουν να ζούνε», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Τέλος, αποκάλυψε ότι «θα έχουμε happy end για τον Λάμπρο και τη Λενιώ. Η τελευταία σκηνή του έργου θα είναι κάτι όμορφο, θα γυριστεί στον κάμπο από όπου ξεκίνησε η σειρά. Για τον κάθε ήρωα θα υπάρχει μια προσωπική ολοκλήρωση. Θα υπάρξει και θεία δίκη, θα τιμωρηθούν άνθρωποι και θα την πληρώσουν και άνθρωποι που δεν φταίνε».