«Αυτό είναι το τραβήξεις βίντεο!» - Η επική φάρσα του Πάμε Δανάη στην Αθηνά Οικονομάκου

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αυτό είναι το τραβήξεις βίντεο!» - Η επική φάρσα του Πάμε Δανάη στην Αθηνά Οικονομάκου

Είναι γεγονός πως η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» λατρεύει τις καλές φάρσες και συνηθίζει να κάνει σε καλεσμένους της, με τελευταία αυτή στην Αθηνά Οικονομάκου, που προβλήθηκε την Παρασκευή 17/6. Η φάρσα έλαβε χώρα σε έναν πολύ ωραίο χώρο με πισίνα, με την βοήθεια της Δέσποινας Καμπούρη, στην οποία η ηθοποιός νόμιζε πως έδινε συνέντευξη.

Η επική φάρσα της Πάμε Δανάη στην Αθηνά Οικονομάκου

Ξαφνικά εμφανίστηκαν κοπέλες έτοιμες για Bachelorette party. Και κάπου εκεί η κατάσταση εξελίσσεται περίεργα με τον στρίπερ να… μπερδεύει τη νύφη με την Αθηνά Οικονομάκου, ούσα και ντυμένη στα λευκά αλλά και συνωνόματη με τη υποτιθέμενη νύφη.

«Αυτό είναι το τραβήξεις βίντεο! Τι να εξηγήσεις μετα; Βρεθήκαμε για συνέντευξη και...», έλεγε αμήχανα η Αθηνά.

Ξεκαρδιστική ήταν και η φάρσα, που έκανε στον Τσουρό

Τα έχασε ο Κώστας Τσουρός με την φάρσα που του έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη». Φυσικά η εκπομπή, που συνηθίζει να κάνει φάρσες σε καλεσμένους της κατάφερε να ξεγελάσει τον δημοσιογράφο, με την βοήθεια της Ελεονώρας Μελέτη.

Το αποκαλυπτικό βίντεο ανέβηκε στον αέρα της εκπομπής την Παρασκευή 10/6. Μάλιστα μια δημοσιογράφος βρέθηκε με τον Κώστα Τσουρό, υποδυόμενη την συνεργάτιδα της Μπέττυ Μαγγίρα από το πρωινό του Open.

Η δημοσιογράφος του έκανε πολλές ερωτήσεις που αφορούσαν το τηλεοπτικό του μέλλον, τα ραντεβού του για πιθανή συνεργασία με την Φαίη Σκορδά, ενώ στη συζήτηση μπήκε και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού.

Σε όλες αυτές τις απαντήσεις ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να απαντήσει και ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, τότς παρενέβη η Ελεονώρα Μελέτη λέγοντας ότι φοράει μικρόφωνα ο συνεργάτης της και οι ερωτήσεις που αφορούν το επαγγελματικό του μέλλον πιθανόν να του δημιουργήσουν πρόβλημα.