«Μου κόλλησαν...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκαθαρίζει για τον τίτλο του «άγριου αρσενικού»

Οι δηλώσεις του γοητευτικού ηθοποιού στη Μαριόν Μιχελιδάκη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μου κόλλησαν...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκαθαρίζει για τον τίτλο του «άγριου αρσενικού»

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μαριόν την Παρασκευή 17/6 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον τίτλο του «άγριου αρσενικού» αλλά και για το δεύτερο κύκλο του Νησιού.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου

«Μου κόλλησαν περισσότερο τον τίτλο γιατί η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση που εκεί σε μαθαίνει ο περισσότερος κόσμος ήταν με τη “10η εντολή” του Πάνου Κοκκινόπουλου. Στο “Νησί” μπορεί να ήμουν βαρβάτος αλλά ήμουν καλός!» διαμαρτυρήθηκε με χιούμορ.

Μιλώντας για τον δεύτερο κύκλο του Νησιού αποκάλυψε ότι από τον πρώτο κύκλο θα δούμε τον Τάσο Νούσια. Η σειρά διαδραματίζεται στο 50-60 οπότε η Σπιναλόγκα έχει κλείσει. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 20 Ιουνίου.

Γιάννης Στάνκογλου: «Όταν σου γίνονται τέτοιες προτάσεις...»

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/6 ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στον καναπέ του «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του που ακολουθεί τα βήματα του στην υποκριτική αλλά και το γιατί επέλεξε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες».

«Σαν μπαμπάς είμαι ο καλύτερος! Δεν με λες αυστηρό. Έχω την τύχη να έχω ένα κορίτσι που είναι πάρα πολύ ώριμο. Δεν φοβάμαι καθόλου για αυτό το πλάσμα. Βλέπω την ωριμότητα και τη δύναμη που έχει. Σημαίνει ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά. Ο μικρός είναι πιο ζωηρός, είναι 8.

Η κόρη μου έπαιξε και έκανε τη Μήδεια. Η μητέρα της σκηνοθέτησε παιδιά από 10 έως 13 ετών. Όχι απλά με συγκίνησε, έκλαψα τρεις φορές και είπα “δεν είναι δυνατόν!”. Έπαθα σοκ.

Είχε ξαναπαίξει την Ιοκάστη σκηνοθετημένη από τη μητέρα της (σ.σ. την σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη). Έκλαψα γιατί δεν το περίμενα τόση αλήθεια. Με σόκαρε.

Δεν κάνω την προβολή να παίξω στο μέλλον μαζί της. Είναι δύσκολο να γλιτώσει έτσι όπως την είδα, αν και θα ήθελα να κάνει και άλλα πράγματα πριν από την υποκριτική. Θέλω να το κάνει γιατί το θέλει και όχι γιατί ο μπαμπάς της και η μαμά της ασχολούνται» είπε μεταξύ άλλων.

Όπως είπε ήταν πολύ δύσκολος στο να παίξει ξανά στην τηλεόραση μετά το «Νησί» αλλά τον πίεσε πολύ ο Λευτέρης Χαρίτος και έτσι μπήκε στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ μίλησε και για το νησί 2 που θα πρωταγωνιστήσει.

«Είναι πολύ όμορφο να επιστρέφεις σε κάτι που έχεις περάσει πάρα πολύ καλά και είσαι πάρα πολύ περήφανος. Με εξιτάρει γιατί 10 μετά έχεις δουλέψει αυτόν τον ρόλο και καλείσαι να τον δουλέψεις ξανά. Ο χαρακτήρας μου έχει κάνει το έγκλημα και είναι στη φυλακή».

«Όταν σου γίνονται τέτοιες προτάσεις δεν γίνεται να πεις όχι. ξέρω ότι θα φάω τρελή πίεση από Σεπτέμβρη γιατί δεν μπορείς να πεις όχι στον Γιάννη Κακλέα για τον “Ζορμπά”» είπε ακόμα.