Βγήκαν όλα στη φόρα: Πώς και πότε γνωρίστηκε η Πάολα με σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη

Έτσι ξεκίνησε ο έρωτάς τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκαν όλα στη φόρα: Πώς και πότε γνωρίστηκε η Πάολα με σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη

Στην Κρήτη με τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη μένει πλέον μόνιμα η Πάολα, με την σχέση τους να μετράει αρκετό καιρό. Ο αγαπημένος της τραγουδίστριας διατηρεί διάφορα μαγαζιά εστίασης στο νησί, τα οποία η ίδια τα επισκέπτεται πολύ συχνά, όταν έχει ελεύθερο χρόνο (δείτε εδώ μια πρόσφατη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού).

Πώς και που γνωρίστηκε η Πάολα με τον Λάζαρο Βαφειάδη

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, από κοινούς φίλους, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της. Μάλιστα, από τις πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν να φλερτάρουν και μετά από λίγο καιρό έγιναν ζευγάρι.

Πολύ θετικά επηρέασε την σχέση τους και η καραντίνα καθώς η παύση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου η Πάολα να βρίσκεται στην Κρήτη.

Φήμες μάλιστα τους θέλουν και να παντρεύονται

Όπως είναι γνωστό η Πάολα έχει κρατήσει συνειδητά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς δεν της αρέσει. Ωστόσο ολοένα και περισσότερο "φούντωσαν" οι φήμες για το γεγονός πως η ίδια έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της μαζί με τον αγαπημένο της ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σούλας Γκλάμουρους η οποία είναι πρώτη στο να μεταφέρει τέτοιες "καυτερές" ειδήσεις, η γνωστή τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Λάζαρο Βαφειάδη ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο όπου διατηρεί ξενοδοχείο και κατάστημα εστίασης.

Μάλιστα, η influencer ανέφερε χαρακτηριστικά στα Insta storie της «Παντρεύτηκε ήδη, σε πρόλαβε! Και το έμαθες με κουίζ πρώτα από Σούλα Γκλάμουρους πριν καμία εβδομάδα». Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής η Πάολα δεν έχει αναφέρει τίποτα.

Παντρεύτηκε η Πάολα

Γάμος για την Πάολα